Uncategorized

Herfst Tag

Awesome****** autumn day******__

Op dit moment is het nog geen herfstachtig koud weer in Nederland. Wel dat het met bakken uit de hemel komt, maar dat is in elk seizoen het geval.
De zon schijnt fel, het wordt eerder donker en het ochtend-, en avondlicht lijkt met de dag mooier te worden. Kortom, het is weer herfst dus is het tijd voor een herfst-tag.

Wat is er zo leuk aan de herfst?
Ik vind het herfst qua natuur net als de lente de mooiste seizoenen. In de herfst vallen de bladeren van de bomen. We gaan weer vogelvoer ophangen en de herfststukjes met grote kaarsen komen weer op tafel.
 ’s Morgens is het koud en ’s middags komt het zonnetje vaak door. Hierdoor weet ik nooit precies wat ik moet aantrekken, anders krijg ik het weer te warm en aan de andere kant weer te koud.

Favorieten herfstdrankje?
Mijn favorieten drankje in de herfst is mijn favorieten drankje van het hele jaar. Dit is namelijk groene thee met citroen, kamille thee en jasmijn thee.

Sweater weather | via TumblrFavorieten geurkaarsje?
vanille geurkaarsen daar ben ik dol op. Onlangs heb ik een mooie geurkaars gekregen van het merk Eco Candle Co bij de webshop Eco-Shopper.nl


Go to oogschaduwkleur?
Ik draag nooit een oogschaduw. Als ik een oogschaduw gebruik zijn dit vaak bruintinten, van licht beige tot een mooie warme kleur bruin. Hierdoor gaan mijn ogen spreken en meer opvallen.


Favorieten herfst outfit?
Een mooie wollen hoed, lange trenchcoat, Chelsea boots, rippend jeans en een grote knit waar ik in kan wonen!Autumn treat?
Lang in bed blijven liggen en dat er een klein vleugje daglicht ontsnapt door de gordijnen. Zelfgemaakte appeltaart, appelflappen, appelmoes en warme chocolade melk met slagroom.


Favorieten plek?
Voor mij is dit lekker thuis, bij de open haard, op de bank onder een warm plaid met een leuk iemand. Er op uit trekken in dit seizoen vind ik heerlijk, lekker door de bossen lopen of over het strand.

*~*

Ik nomineer iedereen die deze tag leest!

♥ Annemieke

Reacties

oktober 12, 2014 bij 8:25 pm

Love it! 🙂
This is my vision of autumn too…

visit me soon on
http://pearlinfashion.blogspot.comGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Outfit | Favorite bomber

oktober 17, 2014