Trendreport

Het wielrennersbroekje is weer terug

Een oude trend herleefd weer, maar zijn wij daar wel blij mee? Vorig jaar werd deze trend al gedragen door Kim Kardashian, maar de afgelopen maanden heeft deze trend toch echt het straatbeeld veroverd. Beroemdheden en bekenden influencers dragen deze trend. Jij bent vast ook ooit eens met deze trend geconfronteerd of dat jij het gedragen hebt. Denk eens terug aan je gymlessen op de  basisschool of middelbare school. Als ik aan mijn basisschool periode denk en met name dus de gymlessen droeg ik ook z’n soort broekje. Immers weten we dat trend van enkele jaren geleden altijd weer terugkomen, maar in een nieuw jasje worden gestoken of in z’n geheel worden overgenomen.

Kim Kardashian Instagram

 

Anne Marie   Instagram

 

Romy Fonseca Instagram

Hoe draag je deze trend precies? Dit kan door het te combineren met een lekkere slobber hoodie, een romantische top of een strak t-shirt. Eigenlijk kan alles, zolang je niet een te strak broekje aan heb. Want dit ziet er gewoon niet uit. (Ingepakte rollade-effect).Eindeloos combineren is mogelijk. Het wielrennersbroekje is er in vele varianten en stoffen. Zelf in leer, maar ook in gekke prints of in een basic kleur. Kies wat jij zelf leuk vind en combineer een coole look.

Wat vind jij van deze trend? Persoonlijk zou ik dit niet op straat dragen. Wellicht naar de sportschool of een foutfeest. Ik vind het een vreselijke trend die niet bij mij past.

 

❤ Annemieke

 

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *