Verjaardag vieren in Coronatijd
Tips

Hoe vier je je verjaardag in Coronatijd?

Het ideale moment om je verjaardag in Coronatijd te vieren, gezellig met een koppel mensen is er nou ook niet bij. Hoewel er gelukkig nu wel meer mag, vier je je verjaardag nog op ander halve meter, maar niet met een huis vol. Er zijn immers nog richtlijnen die je in acht moet nemen. Dit vind ik niet echt gezellig om je verjaardag te vieren,maar dit is even niet anders. Daarnaast kan je wel je dierbare zien en moeten we er dan maar echt aan geloven, dat dit op het moment de nieuwe norm is van leven. Om toch je verjaardag te kunnen vieren en het gevoel dat je jarig bent te krijgen en vast te houden heb ik een aantal leuke tips beschreven om een leuke verjaardag te hebben. Hiep Hiep Hoera!!!

Met deze 8 tips heb je een gezellige verjaardag

1. Ga zelf aan de slag in de keuken

Bak een taart, lekkere hapjes, maak zelf je drankjes. Doe iets wat je nooit deed en maak al je lievelings food en drinks. Het is tenslotte jouw dag.

Lekkere gerechten inspiratie nodig? Bekijk even wat blogartikelen bij het kopje food. Er zal vast iets tussen staan.

2. Versier je huis.

Hang die slingers, ballonnen en wat dan ook op in je huis. Maak een speciale verjaardagstoel. Koop verse bloemen en maak je eettafel gezellig. Een 1,5 meter buffet bijvoorbeeld

3. Mooi weer?

Heb je een grote tuin waar iedereen 1,5 meter afstand van elkaar kan houden? Steek die BBQ aan.

4. Houdt de richtlijnen in acht.

Nodig niet te veel mensen tegelijk uit,

Men loopt elkaar in de weg, jij hebt zelf nauwelijks tijd voor jezelf. Zorg voor pompjes zeep, desinfecterende gel. Tissues en papierenzakdoekjes.

Hang bijvoorbeeld een poster op dan men z’n handen wast bij binnen komst, na toilet gebruik, bij niesen, neus snuiten, voor en na het eten en bij het weggaan. Mensen vergeten snel, als ze niet in hun eigen huis zijn, dat ze deze maatregelen ook bij andere in huis gelden. Zorg ook dat je toilet schoon is. Geen handdoeken, maar papier om bezoekers hun handen te laten afdrogen.

5. Winkelen

Sla van te voren een leuke outfit in. Een mooi jurk, rok, vrouwen pak, jeans, t-shirt. Iets waar jij je lekker en prettig in voelt.

6. Videofeest

Trommel familie en vrienden op om op een bepaald tijdstip voor de laptop en telefoon te zitten. We gaan videobellen! Om het nog leuker te maken kan je een zelfgemaakt liedje zingen of met potten en pannen klaar zitten voor een te gek concert.

7. Auto parade

Nog een leuk idee om te doen met familie en vrienden is een autoparade. Iedereen versiert zijn auto, maakt spandoeken met leuke teksten. Rijd langs het huis van de jarige, toeter of blijf op gepaste afstand van elkaar, zo ontstaat er een feestelijke stoet.

8. Stuur post

Een kaartje of leuk pakketje is leuk om te krijgen, maar maak er iets speciaals van. Niet zomaar een kaartje, nee, nee. Doe er confetti in, maak van de kaart een fotocollage of stop er gedroogde bloemen in. Maak er een feestje van!

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogartikelen op Facebook , Instagram of Pinterest

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wentelteefjes recept

mei 25, 2020