Uncategorized

Hotspot : Bagels and Beans

juli 30, 2012

Trek in iets lekkers en gezond tijdens een heerlijk dagje shoppen of een ontbijtje dan moet je zeker langs gaan bij Bagels and Beans.

Bij Bagels & Beans kan je genieten van de ronde kanten van het leven. Een eigentijds horecaconcept dat een oase van rust, harmonie en menselijke aandacht brengt in onze drukke, technologisch hoogstaande en rusteloze tijd.
In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn de winkels niet geinspireerd door bagelshops uit de VS, maar door de producten, kleuren en geuren die je in en rondom de prachtige Zuid-Franse badplaats Nice kan vinden.
Bagels & Beans was in 1995 het eerste bedrijf in Nederland dat zich specifiek op de met name in de Verenigde Staten zeer populaire bagel heeft gericht. Inmiddels is de bagel, mede door de huidige bewuste eetgewoonten, uitgegroeid tot een zeer populaire broodsoort. Met inmiddels 50 bestaande vestigingen door het hele land en 5 nieuwe vestigingen in voorbereiding heeft Bagels & Beans het gezicht van de traditionele lunchroom definitief veranderd.

Bij Bagels and Beans gaat heel ver om ervoor te zorgen dat de producten altijd vers, gezond en van de hoogste kwaliteit zijn. Elke bestelling wordt één voor één met de hand bereid en ook één voor één gecontroleerd. Ze maken geen gebruik van een centrale productiekeuken op afstand. En ze maken uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten. Ze proberen chemische toevoegingen en conserveringsmiddelen te mijden. Ze selecteren producten nooit op prijs maar uitsluitend op kwaliteit.
Biologisch, Duurzaam en Fairtrade !

Je kunt zelf je broodje samenstellen met diverse soorten van heerlijke creamcheese. Of kies een smakelijke bagel die al is samengesteld.
Keuze uit drie soorten ontbijtjes tot 11.00 uur
Bagels tapas en diverse soorten zoetigheid
Verse sapjes en nog veel meer lekkers..!

Tip: Bagel Specials: Carpaccio, parmigiano reggiano, basilicumdressing, pijnboompitjes en rucola..( dit broodje vond ik echt heerlijk! + de groene thee) € 5.95 € 2.35

Waar kun je deze winkels vinden: Aken, ( België), Alkmaar, Almere,  Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Ede, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Utrecht, Vlissingen, Zoetermeer, Zwolle.

http://www.bagelsbeans.nl/

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *