Hotspot

Italiaans restaurant Fratelli in Noordwijk

augustus 1, 2018

Mijn vriend had een dinerbon gekregen, je weet wel z’n kaartje waar je bij eetgelegenheden kan eten die aangesloten zijn bij deze actie. Op het dinerbon stond nog een bedrag en na juli verliep deze kaart. Wij vonden het namelijk zonden om z’n groot bedrag te laten verlopen, dus keken wij op de website welke restaurant onze aandacht trok. Wij wilde in de buurt eten, het restaurant moest niet al te duur wezen en lekkere gerechten serveren. Na een tijdje gescrold te hebben op de website kwamen wij uit bij het Italiaanse restaurant Fratelli. En dit was een hele goede keuze. šŸ™‚

Als jij van Italiaans eten houd, een goede prijs wil betalen en op een leuke locatie wil eten. Ga eens langs bij dit Italiaans restaurant. Wij gingen uiteten bij de locatie in Noordwijk, maar je hebt ook meerdere locaties in Zuid-Holland. Bekijk gewoon even hun website via een zoekmachine en je krijgt een indruk wat het precies is. DaarnaastĀ  kan je pizza’s zelf afhalen. Dit hebben wij gedaan toen wij naar het strand gingen en honger kregen. Wij bestelden een pizza en gingen het vervolgens ophalen. Dat vind ik nou een ideale en fijne zomerdag. Je vertoefd de hele dag op het strand en sluit je stranddag af met een warme en grote pizza :-). Blijer kon ik niet worden hoor.

Toen wij in het restaurant gingen eten wisten wij niet wat we wilden gaan eten, zoveel keus en zoveel lekkers aan eten zagen wij voorbij komen. Wat ik altijd doe en als tip geef is om naar de tafels te kijken waar mensen zitten en een blik te werpen op wat hun eten en drinken. Hierdoor weet je gelijk of het eten er goed uit ziet en smakelijk is. Ook al smaken verschillen dit weet ik ook wel en daar ben ik mij van bewust, maar voor mij werkt dit namelijk wel.

Wij namen samen als voorgerecht de antipasto la Toscana van 12 euro 50. Echt top. Zoals je op de foto ziet, (bovenaan) allerlei Italiaanse lekkernijen. Als pizza koos ik voor de pizza pollo van 11 euro 50. Op deze pizza zat tomatensaus, mozzarella, kipfilet, rode uit en pesto. OOk een top gerecht en toen wij op het strand waren bestelde ik opnieuw deze pizza he. Als nagerecht en wat ik bijna niet meer op kon, omdat het andere eten zo erg vulde koos ik voor de een brownie met ijs en thee. Hoeveel het kostte en de precieze naam van het nagerecht weet ik niet meer. En ook dit was weer lekker en goed te eten.

Mocht je ooit eens in Noordwijk zijn en je wil pizza eten ga naar Fratelli. Alvast eetsmakelijk

 

ā¤Ā Annemieke

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *