Events

Jam Jam PR persdag A/W 2018-2019

In mijn vorige blogartikel schreef ik dat de persdagen enkele maanden geleden was en ik hier naar toe ben geweest. In dit blogartikel beschrijf ik de persdag bij Jam Jam PR. Het is een fashion & lifestyle agency met zijn eigen showroom in harte Amsterdam. Ik kwam voor het eerst bij dit persbureau, maar ik voelde mij al helemaal welkom. Ik werd begroet door de eigenaar Danny en kreeg van hem ook een rondleiding. Wat een aardige man is dit met passie voor z’n bedrijf. Interessante mooie merken en items die ik nog niet kon vertegenwoordigd Jam Jam PR.

Jam Jam PR vertegenwoordigd onder andere de merken als Storm & Marie, Just Female, Welter Shelter en MarkBerg. Wat ik zag voor het nieuwe seizoen waren opnieuw de sport invloeden, veel prints en kleur. Maar ook de winterkleuren als groentinten, bruintinten en blauwtinten. Daarbij hoort het dragen van een mooie sieraad of horloge, niet waar?

 

Ben jij ook naar de persdag van Jam Jam PR geweest? En wat vond jij van de collecties?

 

❤ Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OONA Welcome days FW18

augustus 8, 2018