Events

Jam Jam PR Persdag S/S 2019

Hoi allemaal. Ja, ja lieve mensen de persdagen zijn in volle gang, geweest of een aantal moeten nog plaatsvinden. Vorige week ben ik naar de persdag van Jam Jam PR geweest. Ik werd weer hartelijk ontvangen door Danny. Wat een andere man vind ik dit. Hij heeft passie voor z’n werk, is aardig voor mijn gasten en zijn enthousiasme straalt er van af. Bij Jam Jam PR werden de nieuwste collectie voor de lente en de zomer van 2019 gepresenteerd. In de blogartikel neem ik je mee voor de nieuwste trends voor het nieuwe seizoen. Veel lees plezier.

Jam Jam PR Persdag S/S 2019

De trends voor het nieuwe modeseizoen vind ik niet verrassend en niet. Ik zie veel invloeden uit de zomer van 2018 en van de herfst- winter 2018. En ook eigenlijk uit andere jaren. Persoonlijk vind ik collecties tegenwoordig niet heel vernieuwend. Er zijn wel merken die bewuster omgaan hoe hun collectie tot stand komt en wat er daarna mee gebeuren kan, maar het wauw effect bij vele merken heb ik niet meer zo erg.

Jam Jam PR Persdag S/S 2019
Jam Jam PR Persdag S/S 2019

In de collecties zag ik veel lakleer, ruiten, zoete pasteltinten, plisse, de luipaard print, transparanten stofjes, de kleur geel, groentinten, lila, oranjetinten. De slangprint gaat van de winter mee naar de lente/zomer, leer, zandtinten en uiteraard goede basics.

Ben jij ook dit keer naar een persdag geweest? En wat vond jij van de collecties?

 

❤ Annemieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schoenentrends najaar 2018

november 1, 2018