De jassentrends 2021
Lente en zomertrends 2021

De jassentrends voor lente en zomer 2021

Volgens de nieuwste jassentrends gaan we weer een hoop nieuwe jassen zien. Maar de oude klassiekers zien we steeds vaker terugkomen in een nieuwe bijzondere versie. Een nieuw seizoen, een nieuwe jas. Maar misschien heb je nog die ene jas in je kast hangen, kijk even of die ook nog gedragen kan worden? Vast wel denk ik zo.

Het leren jasje

Paul Smith Summer 2021

Een leer jasje heeft vast wel iedereen in z’n kast hangen. De trend is de klassieke snit, in de kleur zwart maar een mooie bruine kleur ja graag!

De shacket,(de blouse jas)

Alberta Ferretti Summer 2021

Deze jas zagen we in de herfst/winter al door vele gedragen worden, maar deze trend gaat gewoon mee hoor. En kan je nog steeds blijven dragen. De shacket is een kruising tussen een jas en een blouse.

De trenchcoat

Max Mara summer 2021

Alweer een ware klassieker die ieder jaar blijft terugkomen. Maar nu in een statement kleur. Denkend aan geel, roze, rood, wit en blauwgroen. In ultra korte tot lange versies. Met een open mouw tot oversized maar ook de oude vertrouwde klassieke model kan gedragen blijven worden.

De blazer

Boss Summer 2021

De hit, terug van weggeweest is de oversized blazer. Check even de kast van je opa of ga naar de kringloop. Daar vind je vast ook mooie pareltjes in een oversized maatje. Een effen tint, minimalistisch of een fantasieprintje. Het kan allemaal.

Klik hier, en je blijft op de hoogte van de laatste lente en zomer 2021 trends

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *