Events / Hotspot

KAUF DICH GLÜCKLICH OPENING AMSTERDAM

Kauf Dich Glucklich

De Duitse keten/ concept store Kauf Dich Glucklich opende op donderdag 31 mei hun deuren aan de Raadhuisstraat 40 in Amsterdam. De oprichters Andrea Dahmen en Christoph Munier leerden elkaar kennen tijdens hun studie. Beide hebben een passie voor vintage meubels en hierdoor ontstond het idee voor een cafe met huiskamergevoel. Er moesten zowel wafels als meubels worden verkocht en in 2002 werd hun droom verwezenlijkt. Het assortiment in de concept stores bestaat uit mode, cosmetica en interieurartikelen. De keten heeft daarnaast ook een eigen label.

Herencollectie

Amsterdam is weer een hotspot rijker

 

De stijl van de winkel vind ik gaaf en zeker het gedeelte waar de interieurartikelen staan. Daarnaast had ik niet verwacht dat de winkel groot zou zijn. Toen ik de winkel instapte dacht ik ”Is dit de winkel, best klein”.  Maar dit was niet het geval. Ondanks dat de winkelketen nieuw is in Nederland, vind ik het concept niet nieuw. Tegenwoordig zie je al in vele winkels een combinatie van mode, cosmetica en interieurartikelen. Tevens moet je dit niet weerhouden om geen bezoek te brengen, want de winkel verkoopt echt leuke en mooie spullen. Tijdens de opening werd er beneden in de kelder drankjes en wafels gemaakt. Ik heb mij gewaagd aan een wafel. 1 omdat ik warme wafels met poedersuiker erg lekker vind en 2 omdat ik honger had. Jammer genoeg wordt er in de Amsterdamse winkel geen wafels verkocht. Wel kan je er terecht voor een kopje koffie of iets fris.

Cosmetica

 

Jammie!

 

Plantjes te koop

Heb jij al een bezoek gebracht aan deze winkel in Amsterdam? Of heb jij weleens een bezoek aan de winkels in Duitsland gebracht? Ik ben erg benieuwd wat jij van deze winkel vind.

❤ Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *