Men's World / Tips

Kerstcadeaus voor mannen

 

 

Afbeelding : Google

Mannen, het zijn leuke wezens, maar soms ook niet te snappen. We kunnen niet zonder ze, maar ook niet met ze. Cadeautjes voor hun kopen kan soms ingewikkeld zijn, maar ook gemakkelijk. Je hoeft alleen maar naar je vriend, broer, vader, etc., te kijken wat ze dagelijks voor producten gebruiken of eten en drinken. Op deze manier kan je gemakkelijker een keus maken wat voor cadeau je gaat kopen. In dit artikel vind je een aantal ideeën die je op weg helpt voor een leuk cadeau.Een dag/ avond/ of weekend weg
Wil je iets gezelligs samen doen. Plan een leuke dag, avond of weekendje voor elkaar. Neem hem mee uit eten, een dierentuin, een actieve activiteit of een leuke stad. Vertel hem niks alleen hoelaat hij bij jou moet zijn, zodat jullie samen op pad gaan.


Kleding of accessoires
Kleren maken de man, luidt het spreekwoord en zegt al genoeg.

Een boek of sporttijdschrift
Is hij gek op lezen of sporten koop dan vooral wat hij aangeeft. Zo voorkom je een teleurstelling of dat hij het gaat ruilen.


Een verrassingsmand/ pakket
Stel zelf een leuke mand samen met zijn lievelingseten en drinken of producten die hij vaak gebruikt.
Voeg er een lief kaartje of brief aan toe waarin je verteld wat hij voor je betekend.


Luister goed wat hij zegt 
In de gesprekken die jullie samen hebben kan hij plots iets zeggen wat hij graag wil hebben. Zo gaf mijn vriend aan dat hij graag een paar sloffen en een sjaal wil hebben :-P. Handig.

Een bier/drankpakket
Lust hij een biertje of een ander drankje. Koop een leuk pakket of neem hem mee naar een bierbrouwerij. Hij blij, jij blij. Of stel samen een pakket samen.

Een verzorgingspakket
Houdt hij ervan zichzelf te verzorgen met een heerlijke douchefris of parfum. Koop een verzorgingspakket waar meerdere verzorgingsproducten in zitten. Dit kan zowel van het merk wat hij dagelijks gebruikt of koop eens iets nieuws voor hem. De bekenden drogisten verkopen dit soort pakketten.

Heel veel succes met het kopen van een mooi cadeau! En een fijne kerst toegewenst.

❤ Annemieke

 

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Reacties

december 19, 2017 bij 1:13 pm

Grappig, ik heb gisteren nog een tripje met overnachting naar de kerstmarkt in Düsseldorf geregeld voor m'n vriend en ik. Uitstapjes doen het altijd goed!december 20, 2017 bij 8:54 pm

Ik kan de tips goed gebruiken (ik zet echt zonder inspiratie) maar jammer genoeg heb ik ofwel al een soortgelijk cadeau gekocht voor zijn verjaardag (hij is vlak na nieuwjaar jarig) ofwel weet ik nu al dat hij niet écht blij zou zijn met zo'n cadeau (kleren bv… no go). Een biermand is misschien nog wel iets… maar ik heb ook al gin gekocht… mmm.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoeveel volgers heb jij ?

december 13, 2017