Uncategorized

Keune Design Press Wax

januari 31, 2016Keune haarcosmetics werd in januari 1922 opgericht door Jan Keune. Jan ontwikkelde een formule voor permanentvloeistoffen. Keune is een groot Nederlands bedrijf dat 90 jaar bestaat en biedt professionele haarverzorgingsproducten van een uitstekende kwaliteit. De producten zijn verkrijgbaar bij diverse kapsalons en webshops. De kernwaarden voor Keune is een glimlach op het gezicht van de klanten. Het werken naar een creatie van elegantie. 


In dit artikel beschrijf ik mijn bevinden over het product die ik een lange tijd getest heb.
Wat doet het
Creƫer een warrige, nonchalante en veerkrachtige look met de Design Press Wax. De soepele wax spray voelt niet vet aan en geeft je haar textuur en body, zonder het te verzwaren. De wax spray is eenvoudig over het gehele haar te verdelen en geeft een satijn-matte finish.


Hold factor: 4
Shine factor: 6

Waarom werkt het
De fijne verneveling van de spray zorgt voor een vederlichte toepassing, gecombineerd met de eigenschappen van een wax. De toegevoede vloeibare wax in Design Press Wax zorgt voor duidelijk zichtbare contouren en geeft een look met veel textuur.

Hoe te gebruiken
Goed schudden voor gebruik. Spray de Press Wax op droog haar, vanaf ca. 30 cm afstand. Breng het haar in het gewenste model.


Link naar het product
Keune Design Press Wax


Voor
Hier zie je duidelijk glad. stijl haar en ik moet mijn punten knippen ( sssst šŸ™‚  )
Totaal geen model in het haar een heel klein beetje

Na
Het eerste moment nadat ik de spray heb gebruikt en snel mijn haar in messy style heb gebracht

Dit is na een uurtje waardoor mijn haar toch beter is gaan zitten, als toen ik de spray net inspoot.
Ik zie duidelijk verschil en hopelijk zien jullie dat ook

Ik houd van messy-hair en met dit product kan ik dat effect maken met mij haar. Om dit product te gebruiken heb ik mij haar naar voren gegooid, tussen en op mijn haar gespoten. Vervolgens heb ik mijn haar weer naar achter gegooid en in het gewenste model gebracht. Ik merkte en zag ook echt resultaat. Van mijzelf heb ik fijn haar dat soms lastig in model te brengen is. Daarom bieden voor mij een waxspray, volume droogshampoo’s en textuursprays een uitkomst. Mijn haar was iets voller en de structuur van mijn haar voelde stroef aan, wat ik zelf prettig vind. De geur van de spray vind ik ook aangenaam. Het is niet overheersend maar een fris luchtje als je net bij de kapper vandaan komt. In kapsalons hangen ook altijd van die typische geuren van producten, dat doet een beetje hieraan denken. Ik heb wel gemerkt dat ik niet te veel in mijn haar moet spuiten. Ik heb fijn haar dat lastig in
model te brengen is. Mijn haar zakt al na een paar uur als een pudding in elkaar. Waardoor ik de
spuitbus mee moest nemen om even mijn haar weer optimaal in model te krijgen. Ik ben ook van mening omdat niet iedereen hetzelfde haar heeft, een haarproduct anders zijn werk doet en ook uitpakt. Dit betekent natuurlijk niet dat een product niet werkt, je moet alleen de juiste hoeveelheid in je haar spuiten en het juiste product voor jou haar vinden en gebruiken.

http://www.keune.com/nl
www.koosvanderbeek.nl
www.facebook.com/koosvanderbeekAls je op de link hieronder klikt, kan je een andere review over een Keune product lezen. 
review

Dit artikelen bevat informatie die door een bedrijf of met zijn opgestuurd en door mij is samengesteld
ā™„ Annemieke

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *