Uncategorized

Kingsday 2014

Gisteren heb ik samen met een vriendin Koningsdag 2014 in Haarlem gevierd. Wij wilden graag eens wat dichterbij huis en hoewel Haarlem ook veel te bieden heeft en een mooie stad is leek het ons leuk om daar is een kijkje te gaan nemen.
Haarlem ligt niet ver bij mij vandaan. Een aantal jaren geleden ben ik hier voor het laatst geweest. Ik vond het winkelaanbod drie keer niks en kwam daarna niet graag in deze stad om te winkelen. Hoogstwaarschijnlijk vond de gemeente dit zelf ook want de afgelopen tijd is er een hoop verandert en zijn er vele mooie nieuwe winkels bijgekomen.
Wij liepen vanaf station richting De Grote Markt waardoor je automatisch langs leuke kleine winkeltjes loopt. Het zijn echt van die snuffelwinkeltjes waar je even de tijd voor moet nemen want er is een hoop leuks te zien.

Mijn beste vriendin en ik liepen gezellig te struinen door de stad waardoor wij weer nieuwe straatjes ontdekten, waar hele leuke en schattige huisjes te vinden zijn. Deze huisjes zie je niet als je gaat winkelen want je concentreert je met name op winkel in winkel uit en kopen, kopen, kopen!

De sfeer was echt gemoedelijk en niet zo hectisch als in Amsterdam. Dit vonden wij heel erg prettig. Je kon gewoon doorlopen! Op De Grote Markt was er kermis en een DJ aanwezig. Hier bleven wij een poosje, daarna gingen wij richting de Botermarkt. Daar was een podium speciaal voor talent aanwezig. Hier was het ook erg gezellig, leuke muziek, leuke mensen, goede sfeer! Drankje erbij en gelukkig was het droog weer!
Op de Botermarkt stonden ook kraampjes waar je eten kon kopen en omdat wij honger hadden gingen wij patat en viskroketjes halen.

Rond een uur of 19.00 uur gingen wij  een pizzeria opzoeken omdat wij weer honger hadden. Van dansen, drinken en lopen krijg ik honger. Eigenlijk wilde ik sushi want bij de Botermarkt zit een sushibar maar mijn BFF houdt hier jammer genoeg niet van, dus vandaar de pizza. Bij de pizzeria was het erg druk maar gelukkig hoefden wij niet te wachten omdat er nog een plaatje binnen vrij was.

Tegen 21.00 uur gingen wij weer richting het station. Wij kregen allebei een dip, werden moe en hadden last van onze rug van het lopen en dansen. Ondanks dit was het een gezellige, geslaagde, eerst Koningsdag!

Op de terugweg lagen heel veel kledinghangers op een hoop in dozen met nog veel meer troep van de rommelmarkt bij een  prullenbak te zwerven. Deze kledinghangers zijn nog in prima staat dus heb ik er een aantal gepakt. Mijn BFF liep door want ja die schaamde zich. Ik totaal niet, waarom zou ik mij moeten schamen omdat ik loop te zoeken in vuil want totaal niet vies is. 1 de kledinghangers zijn nog in prima staat, 2 als fashionista heb je er nooit genoeg van, 3 je gooit ze in de douch, sopje en schoon, 4 klaar voor gebruik.

Hoe was jouw Koningsdag 2014? En waar heb jij dit gevierd? Of heb je het niet gevierd?

♥ Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Reacties

april 27, 2014 bij 11:41 am

Wat leuk! Ik woon ook vlak bij Haarlem, maar heb de Koningsnacht in Amsterdam gevierd. Leuke plog!

april 28, 2014 bij 12:51 pm

leuke foto en outfit meid liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kingsday inspiration

april 23, 2014

Blog of the month: April

april 29, 2014