Uncategorized

Lazy sunday outfit

oktober 27, 2013

Red nails versus Lazy outfit for a fashionable twinkle.

Na een week hard werken heb ik geen zin om er netjes en verzorgd uit te zien.. Lekker make-uploos haar los of in een knot op de bank voor de televisie…Tijdschrift of even een blog momentje..Op zondag doe ik vaak bijna helemaal niks…and I love it..
Zelf aan mijn blog en andere social media kanalen heb ik deze week geen aandacht besteed. Ik had ook geen tijd om vooruit te werken, wat ik vaak doe en makkelijk vind. Daarom nu een lekkere simpele, gemakkelijke outfit voor vandaag.


Also Lazy sunday inspiration..
Every sunday
Vraagje: Gaat er nog iemand naar de Pressdays op 7 november bij Puur PR en Ganbaroo PR. Lijkt mij erg leuk om andere bloggers te ontmoeten…♥ Annemieke

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *