De lente tag
Lente / Tags

De lente tag #2

Het is bijna lente en daar hoort natuurlijk een lente tag bij. Heel wat jaren geleden waren de tag-blogartikelen niet aan te slepen. Er werd wat getaged en hierdoor leer je weer de persoon achter de blog kennen. Ik heb al eens eerder een lente tag gemaakt. Maar graag wil ik een nieuwe maken, met allerlei nieuwe vragen.

Vind jij deze lente tag nou leuk? Neem de vragen over en schrijf een reactie onderaan dit blogartikel dat jij ook de lente tag hebt ingevuld.

1. Wat vind jij het allerleukste aan de lente?

Het allerleukste aan de lente vind ik dat je buiten naar buiten kan, de nieuwste modecollecties en dat het langer licht blijft. Alles staat in bloei en de vogels fluiten. Ook ruikt het altijd zo lekker buiten en ik merk op dat de mensen wat aardiger zijn. Daarnaast is het ijsjes tijd, want de ijssalons gaan weer open.

2. Welke modetrend spreek je het meeste aan?

De romantische (droom)jurken trend, de oversize blazer en minimal look.

3. Wat wil je gaan doen in de lente?

Ik wil mijn tuin lente klaar maken, gezellige fleurige plantjes of bollen in huis. Misschien een korte vakantie en nieuwe recepten uitproberen. Meer lichaamsbeweging of een fijne wandeling buiten zal ok niet verkeerd zijn.

4. Wat vind je niet leuk aan de lente?

Alle pollen en stuifmeel in de leuk. Het is een ontzettend mooi gezicht al die bloeiende bollenvelden, groenen bomen, en kleurrijke bloemen. Maar al je last hebt van hooikoorst is dit knap irritant.

5. Van welk nummer krijg je de lente in je hoofd?

Latin, Latin en Latin. Van latin achtige muziek.

6. Houd je een lente schoonmaak?

Nou, ik denk het niet. Ik ben vaak genoeg aan het opruimen in huis. Hier hoef ik niet een specifiek seizoen voor nodig te hebben.

7. Wat eet je het liefst in de lente?

Eigenlijk veel wat fout is. Pizza, een lekker patatje oorlog, en ijsjes. Maar ook gezonde dingen als meer salades en smooties.

8. Wat draag je het liefst in de lente?

Sneakers, jeans of luchtige pantalon of een mooie lange jurk.

9. Wat is je favoriete lente parfum?

Mijn parfum die ik eigenlijk altijd draag en dat is Ralph van Ralph Lauren. Dat mooie blauwe flesjes is echt mijn life. Ik kan niet meer zonder dit parfum .

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg

X Liefs Annemieke