Maastricht

Leuk hotel in Maastricht: Kaboom Hotel

 


Laatst in een blogpost vertelde ik jullie dat ik even door een korte vakantiebreak geen nieuwe artikelen online zet. Halverwege augustus ben ik drie dagen naar Maastricht geweest en ik heb daar een geweldige tijd gehad. In de aankomende artikelen deel ik jullie mijn ervaringen. Nu in dit artikel kan je lezen waar ik geslapen heb. Ik kan je nu al vertellen, dat mijn koffer te klein was om het bed en kussen mee te nemen, want dit lag zo lekker!!!

Kaboom Hotel

 

Ik sliep in Kaboom Hotel. Dit hotel ligt pal tegenover het centraal station van Maastricht. Kaboom Hotel is een nieuw hotel dat dit jaar is geopend. Het is hip, modern en heeft een leuk interieur. Het hotel heeft 63 kamer, gratis Wi-Fi door het hele hotel en een buitenterras. Ik sliep op de eerste etage. Mijn kamer viel niet tegen, alleen de schoonmaak kan beter. Dit heb ik gemeld bij de receptie. Persoonlijk vind ik het eerlijker op dit gewoon aan te geven en niet achteraf te klagen in je omgeving dat het hotel vies was etc. Het bed was perfect. Het lag zo lekker, niet doorgezakt of dat het verschoof. Als je op vakantie gaat, moet je maar van geluk spreken als je een goed bed heb. Het bed is een Auping Original met Inizio matras. De badkamer vind ik van alle gemakken voorzien, een fohn, genoeg schone handdoeken, goed zittend toilet en een fijne stortdouche 🙂

Het enige nadeel was dat ik het Kaboom hotel gehorig vond. Ik weet niet of dit overal zo was, maar in de kamer waar ik sliep kon ik wel veel dingen horen. Ik hoorde gebonk of lopen in de gang,. De airco/luchtventilatie bleef draaien, geen idee of dit hoorde. De verdieping boven mij, de tweede verdieping dus, recht boven mijn hoofd hoorde ik alsof het leek dat ik water door de leidingen ging. Ik ben zelf gehecht aan mijn nachtrust en ik vind het dus vervelend als dit verstoord wordt. Dit was het enige nadeel, want voor de rest is het een fijn hotel, aardig personeel en een leuke locatie. Dichtbij station en binnen 10 minuten lopen zit je volop bij de gezellige winkels en eettentjes.

Mocht je ooit naar Maastricht gaan, dan heb je alvast een tip waar je kan slapen.

 

Het buitenterras

 

 Ontbijtje

 

Hotelwebsite

 
♥ Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Amsterdam Woods Festival 2015

september 5, 2015

Hotspots in Maastricht

september 16, 2015