Leuke dingen om te doen in de lente
Lente / Tips

Leuke dingen om te doen in de lente

Het is Lente!!! Yeahhhh, de tijd van het fijne weer moet er aan komen. Niet te veel regen en wind, maar zon en je winterjas terug de kast in. Maar kunnen we eigenlijk wel gaan genieten van dit seizoen, vanwege de Coronacrisis. Of dit virus er nou is of niet. We moeten er het beste van maken en genieten. Genieten van het leven en de kleine dingen. Wat kan je nou beter doen, om te luisteren naar de fluitende vogels. Bij het horen van de fluitende vogels gaf mij dit al een opgewekt en gevoel dat het nieuwe seizoen er aankomt, dat er even heerlijk geshopt mag worden, naar fleurige en wat minder dikke stoffen.

Haal de lente is huis

Ruim je huis op en ga langs de bloemenwinkel of een andere winkel waar je mooie kleurige bloemen verkopen. Heerlijk die verse bloemen in huis, dat maakt een mens vrolijk.

Ga fietsen

Fietsen is goed voor je uithoudingsvermogen, maar haal wel voldoende afstand van elkaar 1,5 meter regel vanwege het Coronavirus. Fiets langs mooie plekken en neem een picknickmand mee.

Maak je tuin lente proof

Check even of het tuincentrum of bouwmarkt open is. Daar kan je leuke plantjes voor in je tuin of balkon kopen. Is het dicht. Een supermarkt verkoopt dit ook. Ga een dagje aan de slag en je tuin is weer gezellig.

Nieuwe kleding kopen

Zodra het warme wordt is het een goede reden om nieuwe kleding aan te schaffen. Check eerst even of er winkels open zijn/ wanneer. Maar je kan ook even online shoppen bij diverse leuke webshops.

Ga een taart bakken

Maak de taart die jij altijd al heb willen maken! Je huis ruikt lekker en je hebt iets lekkers te eten voor een aantal dagen.

Wat ga en wil jij doen in dit nieuwe seizoen

Zelf limonade maken

Een frisse dorstlesser met of zonder aanmaak limonade. Het kan ook met stukken fruit, munt, cirtusvruchten en water. Gezond en lekker.

Aarbeien met suiker op brood

Bij het eten van aardbeien op brood, geef mij dit echt een lente maar ook zomer gevoel. Mocht de zon schijnen en je eet dit, nou dan komen de lente kriebels wel hoor.

Lunchen in de zon in je eigen tuin

Voor het ontbijt is het nog frisjes buiten, maar als de zon gedurende dag schijnt en het is lunchtijd, kan je prima in een trui of dun jasje buiten zitten.

Lente recepten uitproberen

Profiteer van de seizoensproducten .Er is genoeg en veel lekkers. Maak die smoothie, salade of gerechten voor een bbq die later dit jaar plaatsvind.

Houd een thuis spa

Pedicure, manicure, eelt verwijderen, maskertje, nagels lakken, scrubben, scheren, waxen. Nou maar op. Doe het! Heerlijk even ontstappen.

Verveel jij je: check deze 70 leuke dingen om te doen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Look of the week

maart 25, 2020