Leuke sexspelletjes
Love and Health / Valentijnsdag

5 x leuke sexspelletjes die je samen met je partner kan doen

De dag van de liefde of op een ander moment is het heerlijk om even intiem te zijn met je partner. Tijd voor elkaar en er voor zorgen dat het spannend als onspannend kan door het spelen van leuke (sexy) spelletjes. Deze sexy leuke sexspelletjes die je samen met je partner kan doen helpen om het nog leuker tussen jullie te laten worden.

Go for it!

Speel een erotisch bordspel

Samen op een speelse wijze het avontuur aan gaan

Dobbelstenen

Op elke kant van de dobbelsteen staat een leuk standje. Even iets anders dan het vertrouwde die jullie vaak uitvoeren. Ga voor variatie!

Niet zo snel

Iemand van jullie ligt op bed met z’n kleding aan. De ander mag de kamer nog niet in komen. Diegene die op bed lig stelt de vragen. De ander mag pas de kamer in komen bij elk goed antwoord. Elke goed antwoord is 1 stapje. Zodra jullie samen op bed zijn, mag er pas gespeeld worden als ook de kleding door het beantwoorden van de goede antwoorden zijn uitgetrokken.

Drie of zes gooien

Ga tegenover elkaar op bed zitten. Diegene die drie of zes gooit met een dobbelsteen krijgt iets prettigs van de partner. Bijvoorbeeld een kus in de nek. Dit mag niet lang duren als een halve minuut tot een minuut. Het kan zo maar voor komen, dat alleen jij goed gooit met de dobbelsteen.

Blinddoekje

Blinddoek je partner. Bouw de spanning langzaam op. Je partner wordt gek van de spanning. Doe fijne en leuke dingen die je partner toestaat.

Heb pret in je bed

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg

Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 x lekkere Valentijnsrecepten

februari 12, 2021