Events

Lifestyle Lab – Spring edition 2018

Slaapkamer

In april ben ik naar het Lifestyle Lab spring edition geweest. Op deze dag werden verschillende merken gepresenteerd in het Student Hotel Amsterdam. Op een warme zomerdag reisde ik af naar Amsterdam. Een stad en vooral Amsterdam bezoeken met mooi zomer weer vind ik altijd zo fijn. Het heeft iets gezelligs, knus en werelds. Aangekomen bij het event werd ik door een medewerker van het event naar de ruimte begeleidt waar het event plaatsvond. 

Ik kwam aan bij een deur en achter die deur was een hele lange gang wat uitmonden bij een hotelkamer. Toen ik daar binnenkwam werd ik opnieuw hartelijk verwelkomt. In mijn ooghoeken zag ik hoe de hotelkamer eruit zag. Ik kan je vertellen super gaaf en ook heel leuk ingericht met de merken die tijdens dit event werden gepresenteerd. Het event was ingericht in een parcours. Je kreeg namelijk een houtbord met een lijstje wat je kon doen en afstrepen. Zelf liep ik naar merken die mij aanspraken en het lijstje afwerken deed ik niet aan. De hotelkamer was erg groot en had twee slaapkamers, twee badkamers en een soort woonkamer met bar. Verder kan je in het artikel de merken lezen die op de foto’s te zien zijn.

The Tutu shop

The Tutu Shop verkoopt tutu’s in acht verschillende soorten en in twintig kleuren. Doordat de tutu’s twee of drie lage zijdezachte tule bevatten, vallen ze soepel langs het lichaam en niet pompeus.

Bulldog, Wilkinson Sword Intuition f.a.b,Wilkinson Sword Hydro 5 Sense Comfort

Bulldog is een verzorgingslijn voor mannen. Tijdens het event werden er drie nieuwe Bulldog producten gepresenteerd. De Original Beard Shampoo & Conditioner 200 ml, Original Beard Oil 30 ml en de Original Beard Balm 75 ml.

De Wilkinson Sword Intuition f.a.b. is het eerste scheermesje voor de vrouw waarmee je zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven kan scheren op de benen. Hoe geweldig is dit en je bent snel klaar.

De Wilkinson Sword Hydro 5 Sense Comfort is een scheermesje dat zich aanpast aan de scheerbewegingen én state of art-mesjes en gelreservoirs. Een optimale scheerervaring voor de man.

LELO

De HEX condooms van LELO hebben een unieke honingraatstructuur die de condooms flinterdun maken. Voor een geweldige seksuele ervaring. Wat ik grappig vond tijdens dit event is dat je via een kleine grijpmachine condooms kon grijpen en winnen. Na twee potjes won ik een condoom. Hilarisch vond ik om dit te doen.

Slaapkamerspelletjes

 

Een heerlijk yoghurt van Qarc

Qarc produceert het hele proces van koe tot toetje zelf. De kwart of yoghurt wordt gemengd met puur fruit en er worden geen aroma’s, kleur-, geur en smaakstoffen aan toegevoegd. Daarnaast wordt de koekbodem iedere week door de lokale bakker gemaakt. Dit toetje smaakt naar liefde en is heerlijk luchtig, maar ik zat er wel vol van. Lekker verfrissend voor de warme zomerdagen.

Ben jij ook naar Lifestyle Lab geweest?

 

Ik beschreef in het begin van dit artikel dat dit event in april heeft plaatsgevonden. Je zal wel denken april, het is immers juni. Ja dit klopt, maar een aantal event artikelen zijn verlaat. Goed nieuws. deze artikelen komen eerdaags gewoon online. Houd deze website in de gaten en laat weten wat je ervan vind door een reactie achter te laten.

❤ Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *