Uncategorized

Loints of Holland: Autumn/ Winter 2012-2013

augustus 17, 2012
The Loints feeling inspired by a piece of cabbage”
GROENE SCHOENEN
Al sinds de zeventiger jaren ontwikkelt Loints of Holland schoenen van de allerbeste materialen. De schoenen van Loints of Holland kunnen zonder meer groene schoenen genoemd worden. Ze worden milieuvriendelijk en duurzaam gemaakt met respect voor de natuur. Zo wordt er in de meeste schoenmodellen geen voering gebruikt, dit scheelt leer, lijm en arbeid! De leerlooierijen waar Loints of Holland mee werkt, maken geen gebruik van benzidine en pcp’s en hebben uitgebreide waterzuiveringsinstallaties. Natuurlijk controleert Loints of Holland streng waar producten vandaan komen en wat er met het afval gedaan wordt. De schoenen zijn uiterst comfortabel en flexibel met uitneembaar voetenbed. Loints of Holland geeft draagcomfort en duurzaamheid een trendy vormgeving en maakt eco en comfort hip. Op de groene schoenen van Loints of Holland kan met recht de omschrijving wellness & wellbeing gegeven worden.
Een greep uit de collectie
Damescollectie:

 

Mannencollectie:

 

INSPIRED BY NATURE
Loints of Holland komt voor Winter 2012/2013 met een verrassende dames- en herencollectie! De natuurlijke kleuren en het gevoel van groenten en fruit waren de inspiratie voor deze prachtige collectie. Het groen van een appel en het paars van rodekool, kortom de collectie straalt “nature” uit. Loints of Holland staat bekend om de veelheid aan mooie kleuren en materialen. De schoenen hebben een herkenbaar design, zijn eigentijds, van hoge kwaliteit en duurzaam. Met de modische designs en leuke, speelse details bereikt Loints of Holland meer en meer een jonger publiek.
Naast damesschoenen maakt Loints of Holland ook herenschoenen. Ook hierbij wordt draagcomfort gecombineerd met modische belijning en zijn de modellen in diverse opvallende kleuren te verkrijgen. Loints of Holland bewijst hiermee alweer dat hun wintercollectie niet misstaan in de garderobe van mode- en schoenliefhebbers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *