Look of the week
Fashion Inspiration

Look of the week

Lente! Dit schreeuwt om aandacht, nieuwe outfits en vrolijke kleuren. Ik ben begonnen met het opruimen van mijn kledingkast en wat ik wel aan kan, niet meer draag en wil houden. Daarnaast heb ik al wat nieuwe kleding voor het seizoen gekocht en een leuk paar gympen. Een nieuwe look of the week. Afgelopen weken hiervoor geen tijd gehad, maar ik wil echt proberen om elke week een leuke, inspirerende outfit online te zetten. Van mijzelf of van een leuk iemand die ik vind online.

Look of the week 13

Wat ik zo gaaf aan deze outfit vind is de combinatie aan de kleur paars. Deze combinatie zie je niet zo gauw in het straatbeeld in Nederland. Kijk en wat zie je. Welke beleving roept het bij je op? Ikzelf word er vrolijk van en een stemmetje in mij zegt dat ik deze kleding ook wil. Deze kleuren wil ik ook. Ik wil dit ook en waar vind ik dit? šŸ˜›

Ben je op zoek naar meer fashion inspiratie? Op mijn blog vind je naast oud materiaal ook steeds nieuwe artikelen. Je vindt dit bovenaan op mijn blog allemaal onder het kopje FASHION–> Fashion Inspiration

Wat vind jij van deze outfit combinatie?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *