Look of the week 10
Fashion Inspiration

Look of the week

Terug van weggeweest is Look of the week. In de begin jaren van mij blogleven begon ik met het delen van outfit foto’s van mijzelf, maar ook van anderen. Dit onderwerp wil ik weer plaatsen op mijn blog. Zo ben ik op zoek naar oude onderwerpen, waar ik ooit over geblogt heb. Er moet meer fashion op, inspiratie maar ook tips. Voor jullie, maar ook voor mijzelf. Het moet vindbaar zijn, want mijn blog heeft niet voor niets fashion in de naam.

De eerste Look of the week is :

Look van de week 10

Van een sprankelende brunette waarvan ik eigenlijk de naam niet weet. Ik heb gekozen voor deze look , omdat het lijkt alsof het zo uit de kast is gestrokken, maar er is duidelijk over nagedacht. Ik houd van de knot op zolder, zoals mijn nichtjes (7-4-2 jaar ) dit noemen. Ik draag geregeld dat namelijk ook. Een loszittende jeans, mooie natuurlijke kleuren, print en een opvallende kleurrijke tas. Een lekker lookje om te dragen. Je loopt er volgens de laatste trends bij, maar toch niet te veel poespas. Jij en ik kunnen deze look ook dragen, want voor iedereen is dit draagbaar. En draagbare fashion inspiratie zoek ik voor Look of the week.

Wat vind jij van deze look?

Ben je op zoek naar meer fashion inspiratie? Op mijn blog vind je naast oud materiaal ook steeds nieuwe artikelen. Je vindt dit bovenaan op mijn blog allemaal onder het kopje FASHION–> Fashion Inspiration

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg

Liefs x Annemieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spam je blog #3 Maart

maart 2, 2020