Uncategorized

Menswear Friday: Leather men

Mannen en een leren jas. De perfecte combinatie voor een ruige maar stoere look. De outfit van Brian vind ik er zakelijk uit zien met een stoere twist. Perfect voor een werkdag, afspraak buiten de deur of een snelle lunch.

Op de blog van Brian Sacawa vind je tips voor de man op het gebied van kleding, mooie merken, stijltips en nog veel meer. Bij het mannentype waar ik op val vind ik een pak erg sexy staan. Een man die er goed verzorgd en gekleed uit ziet, vind ik een must. Wij vrouwen willen natuurlijk ook wat. Een rouwdouwer van een man die losjes casual gekleed gaat, vind ik ook heerlijk om te zien.

http://hespokestyle.com/

♥ Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tuin inspiratie

maart 15, 2016

Lente Tag

maart 21, 2016