Blogtips

Mijn blogdoelen voor 2020

2020 is begonnen en het tiende jaar als blogger ga ik in. Ik stel ieder jaar aan het begin mijn blogdoelen op en jammer genoeg lukt het mij niet om hieraan te werken of dat ik 9 van de 10 doelen behaal. 1. Doordat ik het vergeet, 2 niet aandenk, 3 en dus hierdoor een andere richting op ging wat ik uiteindelijk voor ogen had. Haast zelden zet ik mijn blogdoelen online. Om mijzelf ook daadwerkelijk aan mijn blogdoelen te houden, plaats ik het online. Hierdoor ik het voor mij terug te lezen, maar ook de uitgebreide  versie wat mijn blogdoelen inhouden.

Dit zijn mijn vijf blogdoelen voor 2020

1. Bloglook veranderen

Ik wil mijn hele blog veranderen en een nieuwe look geven. Het lijkt mij tof om het als een online magazine te transformeren. Dit heb ik altijd al gewild en beetje bij beetje lukt het mij om websites te bouwen. Natuurlijk moet ik mij wel blijven inlezen, omdat ik het vrij lastig vind. Maar op het internet of bij collega bloggers kan ik altijd terecht voor vragen.

2. Verdiepen in SEO

Doormiddel van het volgen van een cursus en het leren uit inspirerende boeken. De verdieping kan natuurlijk ook door het lezen van andere blogartikelen. Deze stappen wil ik uiteindelijk vertalen naar mijn blog en hier ook blogartikelen over schrijven, zodat deze informatie voor mijzelf maar ook voor jullie vindbaar zijn op mijn blog.

3. Een maandcontent kalender maken

Door het uitschrijven van een maandcontent kalender is het voor mij overzichterlijker wanneer ik iets schrijf en online zet. Nu ik dit aan het schrijven ben wil ik twee maanden beschrijven. Zodat ik na anderhalve maand de volgende 2 nieuwe maandcontent kalenders kan maken. Geeft wat meer rust voor mij en er is content.

4. Mijn social media kanalen

Het upgraden, bijwerken en aanpassen van mijn Social Media kanalen. Mijn social media kanalen koppelen aan mijn blog en mij ook opnieuw inlezen over het verbeteren.

5. Personal branding verbeteren

Doelen stellen betreft personal branding wat wil ik? Podcads hierover lezen, andere social media kanalen raadplegen, e-books lezen. Strategieen bedenken, en uitwerken wat ik gevonden heb aan informatie en dit gaan inzetten. Of een leuke event bezoeken over ondernemen. Het is in iedere geval nog een hoop leer en ontwikkelwerk.

Deze vijf doelen zijn voor dit jaar mijn hoofddoelen. Vrij groot al vind ik het zelf, maar dit helpt mij om nog meer gemotiveerder te blijven en productiever te werken. Het gaat er voor mij om dat ik voldoende werk aan de dingen die ik belangrijk vind, ongeacht of ik al mijn doelen haal of niet of 1 heel goed. Tenslotte ga ik met alle doelen in 2020 aan de slag en ik mag ontzettend trots wezen als ik kleine stapjes per doel heb gezet.

Heb jij blogdoelen voor dit jaar? En wat zijn dat? Laat het mij graag weten in een reactie. In iedere geval heel veel succes bij het werken aan je doelen.

Tips voor het bloggen vind je hier: blogtips

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zwarte Cross 2019

december 30, 2019

Mijn bucketlist voor 2020

januari 27, 2020