Mijn bucketlist
Personal

Mijn bucketlist voor 2020

Nieuwe dingen leren vind ik 1 van de leukste dingen om te doen. Een nieuw jaar biedt je de mogelijkheid om te reflecteren op het vorige jaar. Daarom vind ik het handig om dit keer een bucketlist samen te stellen. Reflecteren is niet alleen het terugkijken of nadenken over iets dat is geweest. Het is vooral een middel om te leren handelen (denken, voelen) in toekomstige situaties. Het is een bewustwordingen inzicht krijgen in eigen handelen en gedrag voor het verbeteren van toekomstige situaties.

Tijdens mijn opleidingen heb ik dit te vaak gedaan, waardoor ik dit zelden nog doe. Soms wel hoor. Tevens biedt het nieuwe jaar je de mogelijkheid om vooruit te kijken en te denken over het jaar. Dit kan je doen door nieuwe dingen uit te proberen, maar ook de dingen mee te nemen waar je vorig jaar niet aan toe kwam.

______________________________________________________________

Mijn blogdoelen voor 2020 >

______________________________________________________________

Dit jaar laat ik even 2019 voor wat het is en maak ik een nieuwe start met nieuwe activiteiten voor het nieuwe jaar. Alleen maar met het woord nieuw 🙂 .

Naar de stad Eindhoven

Ik ben nog nooit in Eindhoven geweest. Wel er langs gereden, maar nooit in het centrum. En van horen zeggen blijkt dit een leuke stad te zijn.

De hoogste schommel in Amsterdam

Elke keer als ik in Amsterdam ben, zie ik deze hoge schommel op het IJ-gebouw staan.

Picknicken

Zelf gemaakte gerechten en drinken mee. Kleedje en een radio. Samen met mijn vriend naar een mooie plek in Nederland rijden en daar gezellig picknicken. Want picknicken op de strand elke zomer weet ik nu wel hihi.

Een appeltaart bakken

Ik houd erg van koken, maar ik heb nog nooit een appeltaart gemaakt.

Elke maand een nieuwe stad bezoeken in Nederland

Dit betwijfel ik of dit ook daadwerkelijk lukt. Tijd en geld spelen ook een rol.

Een nieuwe taal leren

Spaans vind ik een mooie taal. Heel wat jaren geleden heb ik een cursus Spaans gevolgd, maar dit is weggezakt. Net als Engels trouwens, hiervoor dient een opfriscursus wel geschikt voor te zijn.

Ik vind het ernorm spannend om deze uitdagingen met mijzelf aan te gaaan dit jaar. Ik hoop dat er een aantal uitkomen en afgestreept kunnen worden.

Heb jij ook een bucketlist opgesteld? En wat staat er op?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg

Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn blogdoelen voor 2020

januari 23, 2020

Spam je blog! 1# Januari

januari 27, 2020