Uncategorized

New beautystuff | Green Big Smile.nl

Kennen jullie de website Green Big Smile.com/nl? Ik weet niet meer precies hoe ik met deze website in aanraking kwam, maar deze website verkoopt natuurlijke, biologische bewuste producten.
Ze verkopen verschillende merken waaronder Weleda, Yes To, de Traay, Lavera, Burt’s Bees en Dr Hauschka. Een aantal producten van deze merken, heb ik al eens in de webshop gekocht en ze bevallen mij enorm! Dus ik blijf klant 🙂

Steeds vaker houd ik mij bezig met wat ik op mijn huid smeer en wat ik eet. Ik merk gewoon aan mijn huid en ook aan mijn haar als ik producten bij de drogist koop, dat er een irritatie en dergelijke ontstaat. Dus ging ik op zoek naar ‘groener’ zonder troep producten. Ik kan je met 100% zekerheid bieden, dat ik echt enorm verschil merk!

Dit zijn mijn nieuwste aanwinsten in mijn beautyhoek.

Met de shampoo en crèmespoeling heb ik goede ervaring! In combinatie met de Neem haarlotion verminder ik vettig haar. Mijn haar voelt niet meer zoals voorheen de volgende dag al iets vettig en minder luchtig aan. Maar het voelt juist meer luchtiger en heerlijk aan. Vettig is pas twee en een halve dag later..Echt waar en daar ben ik zo blij mee..

Met de Dr Hauschka kit heb ik nog geen ervaring, maar ik ben op zoek naar natuurlijk producten die grove poriën verminderen, die roodheid verminderen, geen irritaties opleveren. Het sprak mij enorm aan dus heb ik het gekocht. Ik ben dus erg benieuwd. Bij een bepaald bedrag kon ik kiezen uit leuke proefmonsters, dus heb ik dat ook gedaan.

Een review over deze producten volgt nog.

Ben jij bekend met deze producten of de webshop Big Green Smile?
http://www.biggreensmile.nl/

♥ Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Reacties

oktober 7, 2014 bij 5:00 pm

kende de webshop niet, lijken me erg fijne producten.! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Herfst Tag

oktober 12, 2014