Uncategorized

New Coca Cola Light Commercial 2013

He’s Back
Persbericht:

Het tv-spotje zal een nieuwe generatie harten sneller doen kloppen. De spot is een 21e eeuwse versie van de revolutionaire commercials uit het begin van de jaren ’90 onder begeleiding van het wereldberoemde nummer ‘I Just Want To Make Love To You’ van Etta James. Het beroemde model Andrew Cooper heeft de sexy rol van de Coca-Cola light hunk van 2013 en speelt naast een groep uitgelaten vriendinnen in het park.
De grootste calorievrije light frisdrank ter wereld viert zijn jubileum met deze nieuwe commercial en roept het gevoel weer tot leven die vrouwen de afgelopen drie decennia bij het merk voelden. Sinds zijn introductie staat Coca-Cola light synoniem voor baanbrekende campagnes, van de met sterren overladen lancering in de jaren ’80, tot de iconische hunk-momenten in de jaren ’90 en de modebewuste parade van het nieuwe millennium.
Valerie Spigt, brand manager Coca-Cola: “Als onderdeel van onze campagne ‘Sparkling Together for Three Decades’ brengen we een inspirerende ode aan de zelfbewuste, energieke, opgewekte vrouwen die Coca-Cola light de afgelopen dertig jaar tot een icoon hebben gemaakt. De nieuwe tv-campagne brengt met gevoel voor humor de ontwikkeling van vrouwen en hun onderlinge verbondenheid in beeld. Wij hebben contact gezocht met onze vrouwelijke achterban omdat we door het concept van de ‘Coca-Cola light hunk in een eigentijds jasje te steken wilden laten zien hoe de houding van vrouwen ten opzichte van mannen zich heeft ontwikkeld sinds de jaren ’90. Met deze uitvoering zit de populariteit van het merk hopelijk ook de komende 30 jaar gebeiteld.”
De commercial is vanaf half februari op de Nederlandse tv te zien zijn.

♥ Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Reacties

januari 28, 2013 bij 3:59 pm

Ik drink eigenlijk nooit Cola, maar vind het een super leuke commercial!

xx

http://www.styleofpurity.com

januari 29, 2013 bij 5:54 pm

Grote cola fan hier! Leuk artikeltje! Liefs, LauraGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ask me anything

januari 28, 2013