Uncategorized

New Years Eve Outfit

Hebben jullie een leuke oud en nieuw gehad? Wat hadden jullie zoal gedaan?
Ik was gezellig met mijn ouders thuis en rond 01.00 uur ging ik naar de plaatselijke kroeg. Eigenlijk had ik helemaal geen zin in dat feest. Het waren pieken en dalen. Eerst geen zin, toen wel zin, en op het laatste moment ook weer geen zin. Dan komen weer allerlei dingen tussen die met het feest te maken heeft wat het weer verpest. Maar dat terzijde. Mijn outfit die ik droeg was een strapless jurk gekocht bij Nelly.com.
Ik had fashiontape gebruikt ( te koop bij Hunkemoller). Erg handig spul! Je hoeft niet iedere keer je jurk op te trekken. Bij het afkleden had ik wel een geïrriteerde huid. Ik raad je wel aan dat je heel voorzichtig de fashiontape eraf moet halen!
Mijn make-up was precies hetzelfde als wat ik met kerst droeg alleen met oud en nieuw had ik het meer donkerder gemaakt.
——————————————————————————————————–
Have you had a nice New Years Eve? What have you done?
I’m off to the pub in my village. I wore my strapless dress that I had bought at Nelly.com
Do you know fashiontape? This product make sure a strapless dress does not slip and it work.
My make up was exactly the same as with Christmas. You can see this in my Christmas blog post
http://fashion-ladylovely.blogspot.nl/2013/12/outfit-first-day-of-christmas.html#more

♥ Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Reactiesjanuari 1, 2014 bij 9:49 pm

Mooi gematched! Ik vind de laarzen, jurk en tasje echt super cool! Happy new year 🙂

januari 1, 2014 bij 11:27 pm

great look honey, i really love it!

happy new year! 😀

januari 2, 2014 bij 12:55 pm

Tof jurkje, en wat een mooie sieraden! Die oorbellen wil ik ook wel! Gelukkig nieuwjaar!januari 2, 2014 bij 8:08 pm

Gelukkig Nieuwjaar,super leuk jurkje !Mijn oud en nieuw was ook top!
Nu weer druk aan de slag,weekend naar Florance !januari 3, 2014 bij 12:30 am

Leuk jurkje! Jij ook nog de beste wensen voor 2014!! Maak er een goed jaar van <3

XxX
http://fabulousstylews.blogspot.com
http://www.facebook.nl/fabulousstylewsGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

New Years Eve Inspiration

december 30, 2013