Beauty reviews: Face

Nivea urban skin producten zijn een detox voor je huid

Afgelopen week kreeg ik een persbericht in mijn mailbox over een nieuw gezichtsproduct van Nivea. Ik krijg vaker persberichten, maar ik las laatst een artikel dat de kans bestaat om meer bezoekers naar je website te krijgen om je persberichten die jij relevant vind voor je website in een blogartikel te verwerken. Hiermee ga ik aan de slag en ben ik dus benieuwd of dit op lange termijn ook daadwerkelijk werkt.

De nieuwste gezichtsproducten van de Urban Skin lijn van Nivea zijn gebaseerd op het drukke leven en om bijvoorbeeld cityproof door het leven te gaan. In het persbericht wordt er beschreven dat dit nieuwe skin product een ware detox voor je huid is. Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan vervuiling, stress, invloeden van eten. En door het drukke zijn, het rennen en het vliegen, wat tegenwoordig heel normaal lijkt te worden heeft dit ook gevolgen door de conditie van onze huid. Daarom heeft Nivea binnen de Urban Skin gezichtsverzorgingslijn twee nieuwe producten ontwikkelt: de Nivea 3 in 1 Urban Skin Detox Claywash en de Nivea Peel-off Urban Skin Detox Mask.

De nieuwe producten uit de Urban Skin gezichtsverzorgingslijn reinigen intensief de huid en bovendien zit er in beide producten groente thee extract en zwarte rijst die de huid in balans moeten brengen.

 

Nivea 3 in 1 Urban Skin Detox Claywash

 

NIVEA 3-in-1 Urban Skin Detox Claywash – €8,99

 

Voor dagelijks gebruik, als wash en scrub. Om dit product als masker te gebruiken, 2 a 3 keer per week toepassen. Hierdoor is de huid gematteerd, voelt het zacht aan, vrij van bacteriën die onzuiverheden veroorzaken.

 

Nivea Peel-off Urban Skin Detox Mask

 

NIVEA Peel-off Urban Skin Detox Mask – €9,99

 

De Peel-off Urban Detox Mask heeft een diepreinigende  werking doordat het verrijkt is met groene thee extract en zwarte rijst. Het verfijnt de porien, vermindert de sporen van externe stressfactoren en verwijderd dode huidcellen. Voor optimaal effect gebruik je het masker 1 a 2 keer per week.

Zelf ben ik ontzettend benieuwd naar de Peel-off  Urban Detox Mask. Wat er wordt beschreven en wat er wordt belooft, dat wil ik met eigen ogen wel eens gaan ervaren of dit daadwerkelijk zo is. .

 

De twee nieuwe producten zijn eerst nog bij Kruitvat te koop en later dit jaar bij alle drogisterijen.

 

Ben jij al bekend met de producten van Nivea Urban Skin gezichtsverzorgingslijn?

 

❤ Annemieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *