Events

OONA Welcome days FW18

Mijn derde persdag en tevens laatste persdag sloot ik af bij OONA agency te Amsterdam. OONA had er weer een feestelijke persdag van gemaakt met lekker eten, mooie collecties met coole dingen en enthousiaste medewerkers die je met passie ging rondleiden in hun showroom. Bij de ingang kwam ik in contact met een collega blogger en samen maakten wij gebruik van de rondleiding. Samen een persdag bezoeken vind ik altijd vaak gezelliger als in mijn eentje. Bij binnenkomst werden wij hartelijk verwelkomt en werd er uitleg gegeven wat wij konden verwachten. Er werd ons drinken aangeboden en wij konden kiezen uit veel lekkers.

Tijdens de rondleiding zag ik dat Levi’s goed vertegenwoordigd was in de showroom. Mooie stoffen en denim van goede kwaliteit. Ook was er de collectie van Primark. Nou, eerlijk wat een gave collectie. Zelf koop ik onder andere items bij Primark, maar in de loop der jaren vind ik wel dat Primark zich heeft verbeterd in kwaliteit en mooie items. Niet alleen kleding maar ook beautymerken vertegenwoordigd OONA. Op beautygebied ben ik wel een leek, maar ook hier zag ik geweldige items ook van Primark en van andere merken, alleen de naam weet ik even niet meer. Het denim jacket van Levi’s is toch wel mijn favoriete item hoor. Hoe gaaf en opvallend is het met dat rood en denim. Cool toch. Tevens vertegenwoordigd OONA onder andere de volgende merken; Wolford, Scapa Sports en SBNM. GNY. Dit laatste merk vind ik ook een top merk. Ontzettend gaaf, stoer met een vrouwelijk tintje. Gigi Hadid wordt vaak in dit merk gespot, hoe leuk is dat.

 

Tijdens alle persdagen heb ik veel inspiratie en ideeën op gedaan, heb ik leuke mensen ontmoet en veel nieuwe informatie tot mij gekregen. Ik wil alle persbureaus bedanken voor hun uitnodiging en wellicht tot de volgende keer.

❤ Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *