Uncategorized

Paris cannot wait | Style Advice

juni 6, 2013

Paris, Paris, Paris

Als je een Parijs denkt dan denk je gauw aan de Eifeltoren, Chanel, Moulin Rouge, Croissantjes, Fashion en de Notre Dame. De stad van de liefde, de lichtstad en de stad waar mode ontstaan is.
Parijs heeft nog veel meer te bieden dan de typische toeristen plekjes.

Wat dacht je van een mooie romantische wandeling met je hondje en geliefde langs de Seine. Een bezoekje aan Montmartre voor een zelfportret of shop iets bijzonders bij een vintage markt of winkel. Droom weg bij Het Zwanenmeer in het prachtige Opère Garnier, eet een stokbroodje of zoete macarons bij de plaatselijke bakker.

Tien jaar geleden ben ik voor het laatst in deze mooie stad geweest. Een examenreis van mijn middelbare school. Super leuk, gezellig en leerzaam. Het liefst stap ik nu op de trein om deze prachtige stad opnieuw te ontdekken. Wat zou ik toch graag opnieuw, mij even als een Parisienne willen voelen, maar dan tien jaar later. Ouder, wijzer en anders in het leven dan tien jaar geleden. Zien wat er in tien jaar tijd in deze stad veranderd is en deze nieuwe ervaringen met jullie delen en dit mij weer een stukje wijzer en volwassener maakt. Deze bijzondere cultuur van Parijs omarmen.
Jammer genoeg roept de plicht om andere dingen eerst te bekostigen en te doen.

De echte Parisienne woont niet in Parijs, ze neemt er alleen haar toevlucht. Wandel door de stad en zie die elegantie, voel de historie en je begrijpt waarom. De Parisienne lapt dress- en andere codes aan haar enkellaars. Ze leest paperbacks in de zon, steelt zoende de show en rent over het grasveld.
Ze is een vat vol tegenstrijdigheden, en dat is maar goed ook: zo iemand laat zich niet in hokjes stoppen.

De Parisienne kenmerkt zich natuurlijk door een eigen stijl. Je vindt ze voornamelijk op De Tuilerïëen. De plek tijdens Parijs Fashion Week.
Alle glamour en grandeur ten spijt is Parijs het mooiste zomaar op een ochtend, in zomaar een straat.
De Parisienne weet: het gaat niet zozeer om wat je draagt, het gaat erom hoe je het draagt. En het gaat er niet om wat je doet – al is het wel heel leuk om zomaar iets geks te doen-.
In Parijs draait alles om allure. Ze weet dat ze gezien wordt, en zorgt ervoor dat ze gezien wordt. Niet voor niets groeide ze op in een stad waar de liefde, mooie lichtjes en mode vandaan komt.

Stijl: Klassiek en Tijdloos

  • Ideale outfit: Trenchcoat, zwarte punthakken, Chanel 2.55, witte blouse, boyfriend ripped jeans of zwarte skinny jeans.
  • In je koffer: flaphoed, trenchcoat, shopper, clutch, zwart en wit, denim, punthakken, converse, leer, klein beetje kleur of een printje.
  • Kleuren: zwart en wit.
  • Do: Voel je een Parisienne.
  • Don’t: Op 1 plek blijven want er is zoveel moois.

Paris, Paris, Paris, oh oh oh I love Paris♥

http://www.worldticketcenter.nl/europa/frankrijk/parijs/vliegtickets-parijs

http://www.worldticketcenter.nl/

♥ Annemieke

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *