Face

Reinigende Poriënstrips van de Action

 

Product informatie:
Product: Reinigende poriënstrips
Prijs: € 0,99, Action
Proefdiervrij: ?
Ingrediënten: staat niet op de verpakking

 

Wat belooft het:
Ontworpen om vuil en vet uit de poriën van de neus te verwijderen. Bij regelmatig gebruik zullen de poriën aanzienlijk in grootte afnemen.

Hoe werkt het:
Was het gezicht grondig en maak de neus vochtig met de vingertoppen. Droog de handen goed en verwijder het plastic van de neusstrip. Breng de neusstrip met de gladde zijde op de vochtige gemaakte neus aan. Laat de strip 10 tot 15 minuten drogen. Wanneer de strip helemaal droog is, deze langzaam en voorzichtig van de neus verwijderen.

Waarschuwingen:
Vermijd gebruik op een zonverbrande huid, een onvolkomen huid of huid met veel acne. Vermijd gebruik op een huid die gevoelig is voor plakstrips, verband of reinigende maskers. Aanbevolen gebruik 1 – 2 keer per week, zeker niet vaker dan 3 keer per week. Als de strip moeilijk te verwijderen is of als het pijnlijk aanvoelt, de strip bevochtigen en langzaam loslaten.

Mijn ervaring:


Ik had al een aantal reviews over reinigende poriënstrips gelezen en wilde dit zelf ook eens gebruiken en kijken of dit nou echt helpt. Zelf heb ik last van een gevoelige gemengde huid en vind dit soms erg vervelend.
De eerste keer dat ik een strip ging proberen pakte dit slecht uit. Als je het plastic van de strip verwijderd, plakt deze kant enorm en ook aan je vingers vast. Ik maakte de strip nat met water want op een vochtige neus bleef het niet zitten. De gebruiksaanwijzing vond ik voor mij niet werken, de strip wat te nat en na 10-15 minuten was het nog niet droog en ik had de verkeerde kant gebruikt want de plakkant vind ik nou niet echt de gladde kant.

Poging 2: Nadat ik meer reviews ben gaan lezen ben ik opnieuw aan de slag gegaan. Nu niet op een reinigende huid. En ik deed nu de plakkant op mijn neus. Het hele proces met natmaken doorlopen, je voelt de strip trekken tijdens het droogproces. Toen ik de strip eraf haalde zag ik niet heel veel zitten maar een aantal kleine vieze draadjes. Ik had wel meer troep verwacht. De neusstrip moet je iets schuin tegen het daglicht houden dan kun je echt goed zien waar iets op de strip zit en hoe groot.

Poging 3: Tijdens het douchen wordt je huid zacht en gaan je poriën goed open staan. Na het douchen heb ik de neusstrip opnieuw gebruikt en op de goede manier en ik moet zeggen dat de neusstrip echt werkt. Ik zag meerdere vieze draadjes omhoog staan, meer als bij poging 2. Ik had nooit gedacht dat dit zo goed werkt. Ben erg tevreden met dit product en ik blijf absoluut deze neusstrips gebruiken.

Tip: Je kunt deze neusstrips ook voor andere plekken op je gezicht gebruiken, je kin, voorhoofd of wangen. Dit deed ik namelijk ook.
Op een goed gereinigde zachte huid heeft dit product een goed effect, na het douchen of stomen raad ik aan. 2 keer per week.

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Reacties

mei 20, 2013 bij 1:42 pm

Ik vind ze superfijn, maar ik maak de strip zelf nooit nat! Kan me er iets bij voorstellen dat het dan niet werkt.. Gewoon toch je neus goed natmaken en hard laten worden 🙂mei 20, 2013 bij 3:01 pm

Goed review!
Ik gebruik ze zelf ook regelmatig! Erg fijne dingen!

xsmei 20, 2013 bij 3:07 pm

Thanks for stopping by!
Ik volg je al 😀

Trouwens hele leuke en goede tips!!!

X Anastasia

http://www.anastasiallh.commei 20, 2013 bij 3:10 pm

Fijn review! Ik denk dat ik dit zelf ook is ga kopen (: xxmei 20, 2013 bij 3:33 pm

Ik heb ze zelf ook, ik vind ze fijn werken!mei 20, 2013 bij 6:46 pm

Als ik zulke dingen gebruik krijg ik juist puistjes, echt vreemd!

Doe je trouwens al mee met mijn giveaway? Je kunt twee glossyboxen winnen!
http://www.jenniefromtheblog.com // http://www.jenniefromtheblog.nlmei 20, 2013 bij 6:46 pm

heb ze zelf ook en vind ze erg fijn, fijne review.!mei 20, 2013 bij 7:26 pm

Lijkt me erg fijn 🙂 x

mei 21, 2013 bij 8:27 am

Ik heb ze ook wel eens gebruikt en het
werkt echt naar mijn gevoel! Super product
voor zo'n laag prijsje ^^

xoxo
http://www.its-dash.blogspot.commei 21, 2013 bij 9:21 am

Bij mij werken zo'n strips nooit 🙁mei 21, 2013 bij 11:34 am

sounds great. thanks for sharing.
lovely greets
maren anita

FASHION-MEETS-ART by Maren Anitamei 21, 2013 bij 4:15 pm

fijne review!!
ik heb al heel veel soorten geprobeerd maar het werkt niet echt goed bij mij.
ik zal deze is proberen 🙂
xxmei 21, 2013 bij 7:31 pm

Would love to try these!

Please feel free to enter my Daniel Wellington giveaway (here) – you could win yourself a watch worth £200! Ends in 2 days x

Blog | Cocochic
Bloglovin | http://www.bloglovin.com/blog/1823055/mei 22, 2013 bij 10:38 am

Jammer dat er zo weinig informatie op de verpakking staat!mei 22, 2013 bij 12:08 pm

I really like your blog… Want we follow each other?
Kisses
Timeless Modemei 23, 2013 bij 9:05 am

Ik ga deze ook halen deze zijn veel goedkoper!
De Moschino riem had ik besteld bij een site en dr organic is idd te vinden bij de tuinen.
en follow for follow no problem.
BLOG

juni 2, 2013 bij 12:41 pm

Ik vind deze neusstrips zeer fijn én goedkoop!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Outfit: Good basics

mei 24, 2013