Face

Reinigende Poriënstrips van de Action

mei 20, 2013

 

Product informatie:
Product: Reinigende poriënstrips
Prijs: € 0,99, Action
Proefdiervrij: ?
Ingrediënten: staat niet op de verpakking

 

Wat belooft het:
Ontworpen om vuil en vet uit de poriën van de neus te verwijderen. Bij regelmatig gebruik zullen de poriën aanzienlijk in grootte afnemen.

Hoe werkt het:
Was het gezicht grondig en maak de neus vochtig met de vingertoppen. Droog de handen goed en verwijder het plastic van de neusstrip. Breng de neusstrip met de gladde zijde op de vochtige gemaakte neus aan. Laat de strip 10 tot 15 minuten drogen. Wanneer de strip helemaal droog is, deze langzaam en voorzichtig van de neus verwijderen.

Waarschuwingen:
Vermijd gebruik op een zonverbrande huid, een onvolkomen huid of huid met veel acne. Vermijd gebruik op een huid die gevoelig is voor plakstrips, verband of reinigende maskers. Aanbevolen gebruik 1 – 2 keer per week, zeker niet vaker dan 3 keer per week. Als de strip moeilijk te verwijderen is of als het pijnlijk aanvoelt, de strip bevochtigen en langzaam loslaten.

Mijn ervaring:


Ik had al een aantal reviews over reinigende poriënstrips gelezen en wilde dit zelf ook eens gebruiken en kijken of dit nou echt helpt. Zelf heb ik last van een gevoelige gemengde huid en vind dit soms erg vervelend.
De eerste keer dat ik een strip ging proberen pakte dit slecht uit. Als je het plastic van de strip verwijderd, plakt deze kant enorm en ook aan je vingers vast. Ik maakte de strip nat met water want op een vochtige neus bleef het niet zitten. De gebruiksaanwijzing vond ik voor mij niet werken, de strip wat te nat en na 10-15 minuten was het nog niet droog en ik had de verkeerde kant gebruikt want de plakkant vind ik nou niet echt de gladde kant.

Poging 2: Nadat ik meer reviews ben gaan lezen ben ik opnieuw aan de slag gegaan. Nu niet op een reinigende huid. En ik deed nu de plakkant op mijn neus. Het hele proces met natmaken doorlopen, je voelt de strip trekken tijdens het droogproces. Toen ik de strip eraf haalde zag ik niet heel veel zitten maar een aantal kleine vieze draadjes. Ik had wel meer troep verwacht. De neusstrip moet je iets schuin tegen het daglicht houden dan kun je echt goed zien waar iets op de strip zit en hoe groot.

Poging 3: Tijdens het douchen wordt je huid zacht en gaan je poriën goed open staan. Na het douchen heb ik de neusstrip opnieuw gebruikt en op de goede manier en ik moet zeggen dat de neusstrip echt werkt. Ik zag meerdere vieze draadjes omhoog staan, meer als bij poging 2. Ik had nooit gedacht dat dit zo goed werkt. Ben erg tevreden met dit product en ik blijf absoluut deze neusstrips gebruiken.

Tip: Je kunt deze neusstrips ook voor andere plekken op je gezicht gebruiken, je kin, voorhoofd of wangen. Dit deed ik namelijk ook.
Op een goed gereinigde zachte huid heeft dit product een goed effect, na het douchen of stomen raad ik aan. 2 keer per week.

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *