Events

Schoon den boer PR Persdag A/W 2018-2019

Enkele maanden geleden vonden de persdagen plaats. Bij diverse PR-bureaus ben ik toen op uitnodiging geweest om de nieuwste mode en lifestyle producten voor het nieuwe modeseizoen te bewonderen die deze PR-bureaus vertegenwoordigen. Een reeks van deze blogartikelen volgen elkaar op, omdat ik er eigenlijk niet meer aan gedacht heb en niet aan toe ben gekomen om deze artikelen te schrijven. Gelukkig heb ik nu alle tijd om deze blogartikelen wel te schrijven en te plaatsen.

Mijn eerste persdag begon bij Schoon den boer PR. De professionals werkzaam bij dit PR-bureau vind ik ontzettend aardig en daar heb ik een goede klik mee. Doordat ik vaker contact met hun heb gehad en gesproken heb tijdens andere event.  Ze heten je altijd van harte welkom, bieden je iets te eten en/of te drinken aan en vragen hoe het met je gaat. Ik zie oprecht dat deze mensen geïnteresseerd in je zijn en je niet zien als ‘ow jij bent maar een blogger/influencer’. Nee ze behandelen je met respect.

Tijdens deze persdag werden verschillende mooie collecties getoond. Mooie materialen, warme kleuren, goede, basics en een gek item zag ik soms voorbij komen. Maar over het algemeen weer gave kledingcollecties en inspiratiemomenten heb ik ervaren. Niet alleen kledingcollecties voor mannen en vrouwen, ook voor kinderen heeft dit PR bureau een collectie wat zij vertegenwoordigen.  De merken die Schoon den boer vertegenwoordigen zijn o.a.; Arket, Monki, Weekday, Kiki Niesten en Bas Kosters. Mijn favorieten merk op het moment wat ze vertegenwoordigen is Arket :-). Kennen jullie Arket? Even Google en je vind een hoop informatie over dit merk.

Als je verder kijkt, krijg in een indruk van de nieuwste wintercollecties.


 

❤ Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *