Uncategorized

Shoplog | Den Haag

november 11, 2015

Gisteren ben ik wezen shoppen in Den Haag. Ik ga een weekend weg, een aantal broeken zijn versleten en mijn tentamens zijn achter de rug. Hierdoor heb ik weer tijd om te shoppen en met mijn gedachten ergens anders te zijn. Het viel mij wel op dat de winkels al volop in kerstsferen zijn. Dit vind ik persoonlijk erg jammer. Sinterklaas moet nog arriveren in Nederland, omdat ik veel waarden hecht aan het sinterklaas en zwarte pieten feest. Dit is een Nederlandse traditie die gewoon in ere gehouden moet worden, ondanks al dat geklaag van iedereen. Dit hoort bij Nederland, net als kaas en drop! Dit moest ik even kwijt.


Even terug naar mijn nieuwe spullen. Ik ben erg blij met de jas, vooral de kleur vind ik erg mooi. De schoenen voor ā‚¬ 15-, bij Primark. Hoe blij kan je mij maken šŸ™‚ De rest is lekker basic en gewoon mijn stijl.

Coat: Zara
Primark
Pants: H&M

Waar shop jij het liefst? In welke stad of bij welke winkel?
ā™„ Annemieke

Only registered users can comment.

  1. Ik vind het onzin dat je zou moeten wachten met kerstdingen tot sinterklaas eeg is. Dat zou nogal krap zijn he, als pas 6 december alles vd kerst inbde winkels mocht. Er ligt ook genoeg sinterklaaszooi. Sorry, maar ik zie het probleem niet zo eigenlijk. Hoe vroeg komen de kruidnoten wwl niet in de winkel? Dan is het ook nog geen halloween geweest. Zo kan je doorgaan haha. Maare je rode jas is erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *