Drinks

Smoothie met amandelmelk, banaan en aardbei

Steeds vaker maak ik een smoothie of koop ik het. Smoothies vind ik ontzettend lekker en het is makkelijk om te maken. Daarnaast zijn smoothies populair, voedzaam en goed voor je. En voeding wat goed voor je is, daar wil ik ook steeds meer van weten. Ik let meer op mijn voeding wat ik binnen krijg, wat er op de verpakking staat en ga zo maar door. Langzamerhand is er bij mij gedurende de tijd dat ik op mijzelf woon een verschuiving ontstaat wat ik eet en kook. Immers op jezelf kan je gemakkelijker bepalen wat je gaat eten of koopt. Melk drink ik haast niet meer, omdat mijn maag/buik hierop reageert en ik hiervoor een alternatief ging zoeken. Naast het drinken en gebruiken van soyamelk, schijnt dat andere plantaardig drinken ook goed voor je. Maar google gewoon even voor de zekerheid voor meer informatie omtrent plantaardige dranken. Kijk, ik ben geen expert. Ik schrijf alleen mijn eigen ervaring en iedereen heeft weer andere ervaringen. Maar wat heb je nou precies nodig om deze smoothie te maken?

Lees gauw verder.

 

Smoothie met amandelmelk, banaan en aardbei

 

Benodigdheden voor 1 persoon

  • 1 blender
  • 1 (water) glas
  • Amandelmelk
  • 1 banaan
  • handje vol aardbeien
  • Snijplank en mesje

 

Haal de schil van de banaan en leg de banaan op de snijplank. Snij vervolgens de banaan in plakjes. Was de aardbeien en haal het kroontje eraf. Snij de aardbeien in stukjes en voeg alle stukjes banaan en aardbei in de blender. Schenk het (water)glas in met amandelmelk en giet dit vervolgens in de blender. Ik heb dit glas aangehouden, zodat ik mijn hoeveelheid kan bepalen. Doe de deksel op de blender en zet de blender aan. Zorg dat alles goed door elkaar is vermalen tot een mooi (glad) papje.

 

Smoothie met amandelmelk, banaan en aardbei

 

Inschenken maar! 

 

Uit deze smoothie heb ik twee volle (water) glazen kunnen inschenken. Hierdoor weet je dus de hoeveelheid wat er uiteindelijk uitkomt.

En? Ben je om, om deze smoothie te gaan maken?

 

Wil je deze smoothie ook gaan maken of heb je de smoothie gemaakt? Deel via de #fashionladylovelyblog op Instagram en beschrijf de naam van de smoothie, zodat ik en vele andere weet wat jij bedoeld.  Je kan ook gewoon hieronder een reactie plaatsen of op mijn Facebook pagina  .

 

❤ Annemieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *