Uncategorized

Spring Approach

maart 25, 2011

Het nieuwe seizoen wordt weer een wervelende show.
Een grondige aanpak voor huid, haar en garderobe. Het hele huis gaat op de schop. Je hebt ook het 1 en ander nodig om fris van start te gaan.
Een kleine greep waar ik mee begonnen ben is een masker aanbrengen voor mij gezicht en mijn nagels in een mooie vrolijke kleur te lakken.
Ik heb ook wat gezellige kleurtjes oogschaduw gekocht.


Wat belooft het:
Het avocado masker is een crèmemasker waarvan een vermoeide en droge huid echt opknapt. Door de toevoeging van avocado-extract en zuiver kaolien wordt de huid intensief gereinigd en het functioneren optimaal gestimuleerd, zonder het natuurlijk evenwicht van de huid te verstoren.

Hoe te gebruiken:
Het masker ruim aanbrengen op het gereinigde gezicht, maar de huid rond de ogen en mond vrijlaten. Gedurende 5 tot 15 minuten laten inwerken, Vervolgens afnemen met ruim water en eventueel nadeppen met een lotion. 1 tot 2 maal per week gebruiken, Vermijd contact met de ogen.

Als je het goedje uit de verpakking knijpt zie je een gelig/wit papje. Het smeert makkelijk uit.Alleen is het vaak met zulke zakjes dat je nog veel overhoudt. Kijk eerst even wat je nodig hebt, eerst een beetje enz. en bewaar de rest in de koelkast, donkere plek of gooi het weg.
Het ruikt fris, ik vind het iets weghebben van komkommer maar zo ruikt avocado schijnbaar.
Naar een paar minuten voel je duidelijk dat het masker gaat drogen.
je gezicht is duidelijk een pokerface aan het worden. Gezichtsuitdrukkingen moet je de komende 15 minuten even laten want anders breekt het.
Wat ik vaak leuk vind om na die 15 minuten te doen: allerlei gekke bekken trekken.
Je voelt het masker strak op de huid breken.
Na 1 keer gebruiken voel ik niet echt verschil, hoewel mijn huid wel wat zachter aanvoelt.
Ik ben van mening dat je zo’n masker vaker moet gebruiken of gebruikt moet hebben om het gewenste resultaat wat zij beloven ook te zullen zien..

Kruitvat: het masker en de nagellak
Hema: make-up doosjes en penseeltjes
♥ Annemieke

Only registered users can comment.

  1. Mooi roze kleurtje!
    Het maskertje lijkt me wel fijn, maar die moet je inderdaad een hele tijd gebruiken voor dat je echt verschil zou kunnen merken.
    De oogschaduw ziet er goed gepigmenteerd uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *