Fashion Inspiration

Streetstyle Amsterdam Fashion Week, september 2018

september 15, 2018

Na lange tijd, vind ik hoor voor mijn gevoel is Amsterdam Fashion Week weer helemaal terug. Vorig weekend vond dit in Amsterdam plaats en vele fashionlovers waren hierbij aanwezig. Jammer genoeg moest ik mijn uitnodiging voor de vrijdag afzeggen, maar gelukkig kon ik via vele social media kanalen shows volgen. De shows vind ik altijd inspirerend en mooi, maar vaak voorafgaand en na de shows is het zien en gezien worden. Eigenlijk wel het belangrijkste gedeelte van de hele fashion week. Ik ben op zoek gegaan naar leuke en inspirerend looks.

 

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

 

Wat vond jij van Amsterdam Fashion Week? Ben jij hiernaar toe geweest of heb jij live meegekeken op een social media kanaal?

 

❤ Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *