Events/Fashion Week/Museum

Streetstyle Milan Fashion Week, Spring/Summer 2019

september 25, 2018

Nu Milaan Fashion Week er weer op zit, stroomt Parijs vol met modelovers en wordt het een ware mode-whahala. Maar voordat ik je meer laat zien over de Parijse streetstyle volgt natuurlijk de streetstyle uit Milaan. We zagen weer een bomvolle aan kleurrijke prints, fijne, glanzende stoffen,neutrale tinten, brede schouders, het pak, witte kleuren, sportwear en denim. Eigenlijk kan alles tegenwoordig qua combinaties, materialen en accessoires. Mix and Match wat je ziet.

Streetstyle. Ik houd ervan. Ik vind het leuk, omdat ik door om mij heen te kijken heel veel inspiratie op doe wat mensen dragen op straat. Eigenlijk moet ik je wel bekennen dat de meeste mensen er toch wel hetzelfde eruit zien hoor. Basic, casual, niet heel bijzonder dus, maar hier en daar vallen er personen op die even iets anders aan hun outfit toepassen om toch niet mee te lopen waar de hele massa mee loopt. En dat, dat vind ik het leukste aan streetstyle. Hier worden trends gedragen, trends gemaakt, trends herboren en waar trends vervagen.

Gilda Ambrosio

Andy Torres

Linda Tol

Caro Daur

Leonie Hanne

Asena Saribatur

Chiara Ferragni

Voque.com

Voque. com

 

❤ Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *