Uncategorized

Styleguide By Danie

Op Ma, 11 okt 2010
Feestelijke lancering styleguide Danie Bles
Vandaag werd de shop and styleguide van Danie Bles: BY DANIE feestelijk gelanceerd in haar showroom in het World Fashion Centre in Amsterdam. Na een toespraak van uitgever Sanne Visser en mooie woorden van dank van Danie overhandigde ze het eerste exemplaar van de gids aan haar eigen “Barbie” Sylvie van der Vaart.

“In deze gids kom je al mijn styling-secrets te weten. Ik ga naar Londen met Sylvie om te shoppen voor het nieuwe seizoen en ik vertel over dresscodes. Maar ik geef ook carrièretips voor ons werkende vrouwen. Én ik heb de hotste winterlooks voor je bij elkaar gezocht. Ook vertel ik je hoe je een basisgarderobe samenstelt.” zo schrijft Danie in haar editorial.

Danie’s motto? Mix en Match! Een motto wat je bij het verkopen van kleding ook goed kunt toepassen. Adviseer mensen om te investeren in een wat duurderde en tijdloze klassieker en deze te combineren met (wat goedkopere) trends van het moment.

Veel BN’ers en vrienden van Danie kwamen naar het lanceringsfeestje. Niet alleen klanten Sylvie van der Vaart, Nikkie Plessen en Leontine Borsato waren van de partij. Ook Leco, Bastiaan van Schaik, Winston Gerschtanowitz en Paulien Huizinga lieten hun gezicht zien

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Reacties

oktober 13, 2010 bij 11:49 am

Ik ben er al helemaal fan vanGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Be Beautiful

oktober 19, 2010