Ann's outfit

The blue suit outfit

De hele outfit
Alleen de broek van H&M is recent gekocht. De rest heb ik al lange tijd in bezit.

Het broekpak of de powersuit net hoe jij deze trend wilt noemen, maar eigenlijk komt dit op hetzelfde neer. Dit keer geen roze broekpak, maar een blauwe versie. Hoewel ik een roze kleur ook te gek vind en stiekem wil ik eigenlijk toch wel een roze broekpak. Alleen een mooie roze broekpak van een geweldige stof ben ik nog niet tegengekomen. De outfit die ik draag en laat zien in dit outfit artikel bestaat uit ‘losse’ onderdelen die ik apart ooit van elkaar gekocht hebt. Het is niet een broekpak die je in z’n geheel koopt. Voor het samenstellen van je eigen broekpak kan je dit ook zelf doen, losse items kopen wat qua kleur op elkaar aansluit of je koopt een pak in z’n geheel, wat ik al eerder aan gaf.

Blue T-shirt & Pants

Ik heb voor de kleur blauw gekozen, omdat deze kleur goed bij mijn huidskleur en kleur haar past. De kleur maakt mij nog bruiner šŸ™‚ en ik vind het gewoon een hele mooie kleur. In combinatie met mijn glitter instappers is het wel een opvallende look en stiekem houd ik wel van provoceren. In een vorig artikel heb ik al over The Power SuitsĀ geschreven. Daarin is te lezen hoe je een broekpak kan combineren. Wat vind jij van deze trend? Of heb jij al een broekpak. Dan ben ik benieuwd welke kleur jij hebt.

ā¤Ā Annemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *