Trendreport

The power suits

Het power pak kwam vorig jaar al een beetje uit z’n schulpje, maar duikt toch langzamerhand op in het straat. Een krachtig pak, het liefst in één kleur, één print, oversized of gecombineerd aan kleur of prints. Deze trend is niet weggelegd voor muurbloempjes, maar voor vrouwen die willen knallen en eigenlijk toch echt willen opvallen. Het pak kan zowel chic als partyproof worden gedragen. Maar ook voor op kantoor of een informele / formele gelegenheid. Als het maar opvalt!

Zelf heb ik nog geen totaal pak in de kast hangen, maar ik heb wel een knalkleur kobaltblauwe pantalon en een iets lichtere kleur blauw colbert. Nou en dat is ook ook een powersuits. Deze trend vind ik super gaaf, stoer en toch vrouwelijk. Je moet echt een waaghals zijn om in 1 knalkleur in een boerendorp waar ik woon in z’n pak te gaan lopen. hahaha.

Maar hoe draag je z’n Power Pak

  • Sneakers v.s. de hak: Draag opvallende lage sneakers. Dit kan in een kleur, leuke print, grof in platform. Eigenlijk kan alles. Als het maar voor jezelf lekker loopt en zit. Dat is het aller belangrijkste. Daarnaast kan je gerust een mooie hak, sok laars of enkel laarsjes onder het power drager voor een sexy en zakelijke look.
  • T-shirts: Ga voor een casual of nonchalante look. Kies voor een fel pak en maak het af met t-shirt met tekst of printje. Je kan er ook voor kiezen een t-shirt in dezelfde kleur of print als het pak.
  • Laat je taille spreken: Draag een brede riem of een dun lang ceintuur in de taille en laat het naar beneden hangen. Je kan ook een heuptasje in de taille dragen. Helemaal hip en on trend nu. Door de nadruk op je taille te leggen, creëer je een mooi zandloper figuur, lijkt je slanker en worden je benen langer. Heej, en dit willen wij vrouwen toch altijd.
  • Nog meer opvallend: Ga voor een contrast met een saai grijs pak en voeg daar opvallende accessoires bij.

Afbeeldingen : Pinterest

 

Annemieke❤

 

 

 

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Coachella outfits 2018

april 17, 2018