Ann's outfit

The white thrift store blazer outfit

Na lange tijd weer een outfit artikel op mijn blog. Sinds ik Instagram https://www.instagram.com/fashionladylovelyblog/ gebruik, plaats ik op dit online platform mijn outfits. Eigenlijk wil ik dit onderdeel weer herpakken voor mijn blog. Immers heb ik op mijn blog hier meer over te zeggen, als op Instagram. De afgelopen jaren heb ik vele outfitartikelen geschreven, die nog te vinden zijn hier op mijn blog, maar eigenlijk moet ik ze eens goed onder de loep nemen en de blogartikelen mooi maken. Omdat ik namelijk overgestapt ben van Blogger naar WordPress is het een enorme klus om al mijn blogartikelen mooi te maken en dit zijn er nog wel wat hoor.

Blazer outfit

Total outfit

Maar even terug naar de titel

Vintage en kringloopwinkels, maar ook op vlooienmarkten vind je de pareltjes en de unieke stukken, die bijna niemand heeft. Ik struin dit al wat jaren af en diverse spullen in mijn huis aan meubels komen ook bij de kringloop vandaan. Enkel een likje verf en je hebt weer een tof iets. Dit geldt ook voor kleding. Er hangt troep, maar ook kledingstukken die goed zijn en wel kwaliteit is. Zo ook dit jasje, blazer eigenlijk. De blazer kostte maar 4 euro en is prima te dragen.


Wel wat oversized, maar dit vind ik nou eenmaal leuk.

Print mania

Print mania

De witte blazer combineer ik met een aantal drukke, maar gezellige prints. Immers kan je de witte blazer ook met een jeans en t-shirt dragen. Eigenlijk met vele kledingstukken, een jurk, rok of trui. Combineer, experimenteer want dan kom je tot de leukste outfits.

Vintage en kringloopwinkels of vlooienmarkten?! Kom jij hier weleens? Koop jij dan iets of vind je dit vies?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *