Valentijnsdag Coronaproof vieren
Valentijnsdag

Tips om Valentijnsdag Coronaproof te vieren

Valentijnsdag is leuk. Je maakt er een spannende, gezellige en romantische dag van. Normaal gesproken ga je uiteten, een bezoekje aan de bioscoop of een hotelletje in een leuke stad of land. Helaas gaat dit door Corona niet door en moeten we Valentijnsdag Coronaproof vieren.

Maar hoe doe je dit? Nou met deze tips ga je Valentijnsdag Coronaproof vieren hoor! Veel romantiek en plezier toegewenst.

1. Thuisbioscoop

De bioscopen zijn jammer genoeg gesloten waardoor op een groot doek kijken nu nieet haalbaar is. Maar je kan ook een beamer huren of kopen en op je muur een romatische film kijken. Op televisie zal vast ook een leuke Valentijnsfilm te bewonderen zijn. Of via verschillende streamingsdiensten waar jij wellich een abonnement op heb. Heb jij totaal geen idee welke Valentijnsfilm je kan kijken. Check even deze Valentijnsfilmtips er zit vast iets voor je bij. Popcorn, chips, drinken en kijken maar

2. Thuis spa

De sauna, bezoekje aan een spa of schoonheidssallon kan ook niet. Maar je kan wel je badkamer omtover naar een home spa. Kijk in je badkamerkasten wat je kan gebruiken om jou en je partner mee te vertroetelen. Samen onder de douch of in bad. Een lekkere vrijpartij, een massage, maskertjes, muziekje of kaarsjes. Maak er iets leuks van.

3. Thema avond

Denk terug aan jullie eerste vakantie samen of favoriete stad. Organiseer rondom dit een team avond met eten, drinken, muziek en film.

4. Spelletjes avond

Niets leuker dan een spelletjesavond. Bordspellen, puzzels of die opwindende sexy spelletjes.

5. Winterpicknick

Een picknick in de winter kan ook leuk zijn. In je eigen tuin of balkon kan je uitpakken met warme dekens,kussens en vuurkorf. Ga je eropuit kan je ook wat warme plaids meenemen. Een gevulde mand met lekkere hapjes en chocolademelk met slagroom.

Hoe ga jij dit jaar Valentijnsdag vieren?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.svg
Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 x lekkere Valentijnsrecepten

februari 12, 2021