Ann's outfit

Total over my body stripes outfit

Toen ik begon met bloggen, plaatste ik geregeld meer outfitpost als pak een beet een jaar geleden.
De laatste tijd wil ik hier meer tijd aan besteden en ook aan het schrijven van andere artikelen op mijn blog. Je ziet geregeld een artikel over events en gerechten. Ondanks dat ik over deze onderwerpen schrijf merk ik dat het schrijven over mode, waardoor ik mijn blog ben begonnen, minder is geworden en de passie en energie die ik hiervoor had een beetje ben kwijtgeraakt.

Het delen van outfit via een blog daar heb ik de laatste tijd zo mijn twijfels over of dit daadwerkelijk nog wel zin heeft en of dit een toegevoerde waarde heeft. Met de razend snelle opkomst van Instagram is het gemakkelijk om een gehele outfit te zien. Waardoor je geneigd bent om minder snel door te klikken naar een blog. En toch, tijdens het schrijven van dit artikel heb ik besloten om outfitartikelen te blijven schrijven. waarom zou je denken? Nou, omdat ik dit leuk vind en eigenlijk toch een beetje wegkijk wat er allemaal in bloggerland aan het veranderen is. Waarom altijd meegaan met trends als het oude ook gewoon blijft werken. Daarbij wil ik ooit als de mogelijkheid daar is, prachtige reizen maken en hierover schrijven. Ik houd van het ontdekken van nieuwe plekken, hotspots and more. Mijzelf te ontwikkelen en er achter komen dat er zoveel meer is wat er nu is. Hopelijk dient een leuke samenwerking zich in de toekomst voor om een fijne reis te maken. Zodat ik hierover kan schrijven en mijn volgers tips en tricks aan te reiken en ze mee te nemen op reis. :-))

Even terug naar mijn outfit waar dit artikel om draait. De titel van het artikel zegt het al. Een totale gestreepte outfit. De gevarieerdheid aan streepjes in de outfit vind ik het leukst. En toch is deze outfit niet druk maar wel opvallend, mede door de kleurencombinatie.De broek kocht ik onlangs in de sale bij Zara. Echt een koopje voor maar 13 euro. Yeah! De top is verkrijgbaar bij H&M en de sneakers heb ik al een tijdje en zijn afkomstig van Bristol.

 

❤ Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Reacties

juli 29, 2017 bij 7:41 am

Hele leuke outfit, die broek is top!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn kimono outfit

juli 27, 2017

Puur festival 2017

augustus 1, 2017