Uncategorized

Trends volgen ja of nee!?!?

Moet je nou wel klakkeloos de laatste trends volgen?

Dat is geheel aan jezelf!!
Ik vind persoonlijk van niet, maar er zijn altijd mensen die het wel doen en dat is helemaal niet erg. Doe gewoon maar lekker wat jij wilt, ook al kan je soms voor lul lopen, tenslotte zijn wij een nuchter volk, die niet al die poespas moeten. Hoewel het wel stijlvol en soms volgens de laatste trends moet zijn.
Combineer jouw eigen style met een aantal dingen die de trend op dit moment zijn, maar houdt het wel bij jezelf. Past dit persoonlijk bij mij, voel ik mij hier prettig in, staat het mij, accentueert het mijn sterke of minder sterke punten.

Wordt vervolgd, vele tips kan je op mijn blog vinden en lezen

♥ Annemieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Streetstyle @ around the world

september 23, 2010

Tips and Tops (1)

september 30, 2010