Blogtips / Personal

Update overstappen van Blogger naar WordPress

[metaslider id=6783]

Zoals jullie op mijn oude blog hebben gelezen ben ik bezig met een eigen domeinnaam en een website via Worpress. Dit artikel is mijn eerste geschreven blog via dit nieuwste platform. Daarnaast houd ik dit artikel ook kort. Als jij dus dit artikel leest of de rest van mijn blog, zie je dat het eigenlijk nog niet af is. Dit platform is nog niet af, maar hier ben ik hard mee bezig om dit mooi te maken. 8 jaar bloggen, vele artikelen en foto’s vergt gewoon erg veel tijd, aandacht en alles en elke dag tijd aan mijn platform zitten heb ik niet. Hiervoor vraag ik van jullie begrip en geduld.

Maar het komt goed. Ik heb er zin in. Zin in een nieuwe start, mooie samenwerkingen en om gave inspirerende artikelen te gaan schrijven.

 

❤ Annemieke

 

 

 

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The power suits

april 16, 2018