Events

Viva400 Awards 2018

Op donderdag 15 november 2018 werden in Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky de Viva400 awards uitgereikt aan de meeste inspirerende, ambitieuze powervrouwen van Nederland. De categorieën waaruit de awardsshow bestond en waarop je kon stemmen waren Knappe Koppen, Krachtpatsers, Creatieven, Wereldverbeteraars, Zakenwonders en nieuw dit jaar de Techtalenten. Daarnaast werden er maar liefst twee Viva400 Visionista- awards uitgereikt aan twee aanstormende talenten.

Bladerdeeg hapjes
Luxe hapjes
Toetjes

Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen door de organisatie. De zaal inlopend was het al bomvol met inspirerende, stijlvolle gekleden dames. Eerlijk gezegd wist ik niet zo goed wat ik aan moest trekken, maar mocht ik er volgend jaar weer bij zijn, dan ga ik ook lekker uitpakken qua outfit. Je kon op de foto via de rode loper liep je naar een fotodoek en daarop stond dat je zoal bij de Viva400- awards geweest bent. In de zaal stonden diverse tafels opgesteld met lekkere hapjes, je kon drinken bestellen maar er liep ook personeel rond met drankjes en hapjes.

De avond werd gepresenteerd door Sanne Verhoeven en de hoofdredacteur van Viva Debbie Gerritsen
Een felicitatie en uitdelen award

Gedurende avond werden er telkens drie powervrouwen gefeliciteerd en dan kwam er weer een pauze. Tijdens de pauze werd er gedraaid door DJ Bella Hay en ondertussen konden we ons vergapen aan de hapjes en drankjes. Maar nu eerst de winnaressen! De Knappe Kop is Charlotte Teunissen, onze Techtalent is Nina Hoff, de krachtpatser is niemand minder dan Stephanie Verhoef, de Creatieven onder ons is Doa Shaikhani, daaropvolgend de Wereldverbeteraar is Michelle Wolters en de Zakenwonder is Marloes Hoedeman.  De publieksprijs ging naar Fara Bellinga en de twee Visionista-awards gingen naar Birgit van der Heide en Gabrielle Claushuis.

Glennis Grace

Na de awardsshow kwam Glennis Grace zingen. Wat een prachtige vrouw en wat een stem. Echt een powervrouw! En bij het naar huis gaan kreeg iedereen een goed gevulde goodie-bag. Wat een toffe spulletjes zaten hierin en de tas was nog zwaar ook. Tevens wil ik de organisatie bedanken voor deze leuke avond, de uitnodiging en hopelijk tot een volgende keer.

 

❤ Annemieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Zaanse Schoen bier

december 4, 2018