Personal / Tips

Wat iedere vrouw herkend bij warm weer

Het is zomer! De afgelopen weken hebben wij een hittegolf mee gemaakt en dit was behoorlijk warm. Persoonlijk vond ik het echt veelte heet in Nederland en zat ik merendeel van de tijd in de schaduw of binnen. Maar die warme dagen brengen altijd weer struggels met zit mee wat iedere vrouw wel herkend. ūüôā

1.Stoppels: Iedere dag maar scheren je ontkomt er niet aan. Even laten staan voor een mooier resultaat is er ook niet bij. Een abonnement om het haar weg te laseren zal wellicht uitkomsten bieden om nooit meer te hoeven scheren.

2. Lakken, vijlen, scheren, smeren:¬†Behalve als je s’morgens veel tijd heb, moet je ‘s avonds al veel voorbereidingen treffen om de volgende dag zomerproef op je werk te verschijnen. Eelt weg vijlen, je nagels lakken, scrubben, alles wegscheren en vervolgens je lichaam lekker insmeren Pfff wat een gedoe, veel tijd en veel werk.

3. Eelt, eelt en eelt: Nou lettend in de gaten houden hoe je voeten er bij staan als je in je fijne slippers op pad wil.

4. Nagellak bijhouden: Je nagels groeien zowel van je vingers als je tenen. Afgebladderd nagel verwijderen en hup een ander mooi kleurtje.

5. Plakhaar: Haar dat in je nek vast plakt.

6. Altijd blijven plakken: Lekker blijven plakken met je blote benen aan een stoel.

7. Bikinilijn drama: Stoppels, rode bultjes, zweet, irritatie. Het liefst wil je het laten staan totdat je huid even tot rust komt, maar er komt nog een stranddag aan.

8. Open of dicht?: Zullen we slapen met het raam open of met het raam dicht. Bij het raam open komen er weer beestjes binnen en dit wil je niet, maar slapen met het raam dicht is weer ontzettend warm.

9. Aan of uit?: Omdat je je raam dicht wil houden zet je de ventilator aan voor en heerlijk briesje, maar te gaan slapen met herrie aan je hoofd, daar heb ik ook geen zin in. Oordoppen in?

10. Schurende benen: Bovenbenen die aan elkaar blijven plakken tijdens het lopen. Tip talkpoeder

11. Werken: Je wordt er niet vrolijk van om al die foto’s te zien van mensen die heerlijk van de zon genieten, terwijl jij druk bezig bent.

12. Make-up: Spiegeltje paraat, make-up paraat, wattenstokjes paraat. Anders zit aan het eind van de dag je make-up ergens anders of is het weg.

13. Zoveel kleding in de kast: Bij het openen van je kledingkast weet je gewoon echt niet wat je aan moet trekken, omdat je niks leuks in je kast heb of wat passend is bij het weer.

14. Wel of geen deken tijdens het slapen?: Heerlijk onder de dekens, maar dat is echt te warm. Benen boven de dekens of gewoon half onder de dekens. Of toch weer zonder dekens. Je schopt de dekens van je af, maar dat wil je ook niet omdat je het heerlijk vind om in bed een deken over je heen te hebben. Gefrustreerd probeer je toch te gaan slapen.

15. Zweten: Over al, maar ook over al komt zweet uit. Pfff

16. Mooie witten strepen: Van je bikini, badpak, broekje of wat voor kledingstuk dan ook.

 

Is dit voor jouw ook herkenbaar of heb jij anderen struggles. Ik ben reuze benieuwd welke dit zijn

 

‚̧¬†Annemieke

 

Bron foto: Google, Buzz Feed

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OONA Welcome days FW18

augustus 8, 2018