Annemieke's World / Personal / Tags

Q&A met Annemieke #1 The Weekend Tag

 

Leuke vragenlijstjes ik houd ervan om te lezen, maar ook om te zien in filmvorm. Je leert de persoon ‘beter’ kennen en je gaat bij jezelf ook de vraag stellen. Hierdoor leer je ook weer jezelf beter kennen. Je hebt naast de standaardvragenlijst ook de TAG. In het begin van mijn bloggerperiode schreef ik ook verschillende TAG’s, maar eerlijk gezegd haat ik het. Nu ik er over na denk, ouder ben en langer blog vind ik TAG’s en vragenlijstjes eigenlijk wel leuk. Daarom heb ik besloten om dit onderwerp vaker op mijn blog te plaatsen.

Afbeelding: google afbeeldingen

De eerste tag heet The Weekend Tag.


1. Hoe laat sta je op in het weekend?
In het weekend zet ik geen wekker en kom ik wakker wanneer ik wakker word. Het liefst slaap ik uit tot een uur of 10:00 uur. De tijd kan ook later zijn hoor, dit licht er immers aan hoe laat ik het de vorige avond heb gemaakt. Maar vaak echt heel vaak lekker uitslapen.


2. Hoe ontbijt je in het weekend?
Het ontbijt voor de weekend verschilt enorm. Dit kan variƫren van gebakken broodjes uit de oven, gekookt ei, vruchtensap en thee. Ik drink altijd thee omdat ik geen koffie lust. Ook eet ik graag yoghurt met fruit of drie crackers met beleg.

3. Kook je uitgebreid in het weekend?
Uitgebreid koken is niet speciaal voor het weekend. Ik vind het belangrijk dat dit altijd kan ongeacht welke dag dit van de week is. Als het eten maar lekker en gezond is.


4. Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
Dit verschilt ook per weekend. Soms zijn er weekenden die alleen maar in het teken staan van verjaardagen of feestjes. Dus zeg maar verplichtingen. Ik word hier wel eens chagrijnig van hoor. Want 1 dan heb ik eindelijk tijd voor mijzelf of voor mij vriend en 2 dan moet ik nog opdraven bij iemand. Voor dit jaar maar eigenlijk voor altijd heb ik mij als doel gesteld om vaker tegen dit soort dingen nee te zeggen. Ik weet hoe belangrijk dit kan zijn voor mensen, na mate ik ouder word, word dit voor mij ook steeds belangrijker. Maar soms heb ik het gevoel dat ik alleen maar in de bres voor een ander ben. Door de weeks voor studie/mijzelf, blog en werk. Hierdoor probeer ik zoveel mogelijk het weekend vrij te plannen voor leuke dingen die ik wil ondernemen.


5. Wat doe je het liefst in het weekend?
Eropuit met mijn vriend, dus eigenlijk veel tijd door brengen met mijn vriend. Hij werkt vijf dagen in de week en sport meerdere keren per week, waardoor er weinig tijd voor elkaar overblijft. Immers wonen wij niet samen. Tijd is hierdoor om samen te zijn kostbaar. Omdat hij door de weeks zo druk is, heb ik meer tijd voor familie, vrienden, mijn studie, om te sporten, het onderhouden van mijn blog en niet vergeten tijd voor mijzelf. Hij weet dit van mij, want ook al is er een relatie daarnaast hebben wij ook ons eigen leven.


6. Ben je ook bezig in het weekend met studie/ werk?
Ontkennen heeft geen zin dus het is een ja. Als ik tijd over heb of geen plannen zit ik aan een verslag of schrijf ik een blogartikel. Maar dit gebeurd ook steeds minder. Sinds een docent mijn hierop attendeerde dat het weekend echt weekend moet zijn, lukt het 9 van de 10 keer of toch echt niet aan studie of werk te doen.

7. Hoe laat ga je naar bed in het weekend?
Ook dit antwoord verschilt per weekend en wat ik doe. Soms 23:30 of na middernacht. In ieder geval blijf ik wel lang op.


8. Vind je het weekend leuk of liever niet?
Ik vind het jammer dat het weekend maar twee volle dagen duurt. Waarom wordt er niet een vrijdag of een maandag als dag aan toegevoegd. šŸ™‚ Twee dagen is toch kort lieve mensen. Mijn antwoord op deze is dat ik het weekend leuk vind, maar het moet langer.

Vind jij deze tag nou leuk, voel je vrij om de vragen over te nemen.
Laat mij wel even weten wat jouw antwoorden op de vragen zijn.
Hier ben ik namelijk reuze benieuwd naar!

Goed weekend.

 

ā¤ Annemieke

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *