Uncategorized

Win-Actie: Loints of Holland telefoonhoesjes+ beautystuff

In samenwerking met Leadsme geef ik twee lederen legergroene telefoonhoesjes weg van het merk Loints of Holland. Naast dames- en herenschoenen heeft Loints of Holland ook tassen en telefoonhoesjes.
Ik moet toegeven dat het eerste win-actie artikel niet goed liep dus doe ik er wat leuke beautyproducten bij om deze win-actie toch iets meer aantrekkelijker te maken!
Er zijn twee verschillende give-aways te winnen! ♥

Wil jij deze lederen telefoonhoesjes willen dan moet je het volgende doen:
* Vertel waarom jij dit moet winnen.
* Like me on facebook.
* Volg mij via GFC of Bloglovin.
Kan je 1 van deze regels niet uitvoeren en wil je toch mee doen. Laat het mijn weten.
Deze actie is alleen geldig als je in Nederland woont en loopt tot 31 oktober 2012, ♥
Als je al eerder gereageerd heb maak je nog steeds kans!
Loints of Holland:
Groene schoenen
Al sinds de zeventiger jaren ontwikkelt Loints of Holland schoenen van de allerbeste materialen. De schoenen van Loints of Holland kunnen zonder meer groene schoenen genoemd worden. Ze worden milieuvriendelijk en duurzaam gemaakt met respect voor de natuur. Zo wordt er in de meeste schoenmodellen geen voering gebruikt, dit scheelt leer, lijm en arbeid! De leerlooierijen waar Loints of Holland mee werkt, maken geen gebruik van benzidine en pcp’s en hebben uitgebreide waterzuiveringsinstallaties. Natuurlijk controleert Loints of Holland streng waar producten vandaan komen en wat er met het afval gedaan wordt. De schoenen zijn uiterst comfortabel en flexibel met uitneembaar voetenbed. Loints of Holland geeft draagcomfort en duurzaamheid een trendy vormgeving en maakt eco en comfort hip. Op de groene schoenen van Loints of Holland kan met recht de omschrijving wellness & wellbeing gegeven worden.
Inspired by nature
Loints of Holland komt voor Winter 2012/2013 met een verrassende dames- en herencollectie! De natuurlijke kleuren en het gevoel van groenten en fruit waren de inspiratie voor deze prachtige collectie. Het groen van een appel en het paars van rodekool, kortom de collectie straalt “nature” uit. Loints of Holland staat bekend om de veelheid aan mooie kleuren en materialen. De schoenen hebben een herkenbaar design, zijn eigentijds, van hoge kwaliteit en duurzaam. Met de modische designs en leuke, speelse details bereikt Loints of Holland meer en meer een jonger publiek.
Naast damesschoenen maakt Loints of Holland ook herenschoenen. Ook hierbij wordt draagcomfort gecombineerd met modische belijning en zijn de modellen in diverse opvallende kleuren te verkrijgen. Loints of Holland bewijst hiermee alweer dat hun wintercollectie niet misstaan in de garderobe van mode- en schoenliefhebbers.

Auteur

fashion-ladylovely@hotmail.com

Reacties

oktober 1, 2012 bij 10:40 am

Leuk dat je een winactie organiseert !
Misschien een leuke suggestie,word lid van ByeBeautyBloggers.nl dan kunnen andere bloggers het lezen, en misschien ook meedoen met de winactie ?

Liefst,oktober 1, 2012 bij 7:11 pm

Leuke winactie!
bedankt dat je mij genomineerd hebt!Xoktober 3, 2012 bij 5:51 pm

Leuke actie, heb je geliked op face en volg je via bloglovin:)
En waarom ik dit moet winnen, ik vind de hoesjes er super leuk uitzien(en ze passen ook bij mijn nieuwe leren laarzen):)) en verder succes met de actie;) xxx

oktober 5, 2012 bij 12:44 pm

cool stuff

please take a look at my favourite summer look and tell me your opinion

http://lady-pa.blogspot.de/2012/09/favourite-summer-look-2012.html

xoxoGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

THE VERSATILE BLOGGER AWARD

september 30, 2012