Interior

Woontrends najaar 2018

Het najaar is er weer. Laten we zeggen begonnen en dit betekent meestal een bezem door je kledingkast, beautykast en een update van je interieur. Niets is leuker als nieuwe spullen kopen, vind ik hoor. Hier word ik onder andere blij van. Jij ook? En ben jij nou benieuwd wat voor leuks je kan gaan shoppen om je woning najaarsproef te krijgen lees dan gauw het gehele artikel.

Alvast veel lees en shop plezier.

Je eigen huis inrichten in erg persoonlijk. Wat op het moment in is of helemaal uit, hoeft niet te betekenen dat jij spullen moet kopen volgens de laatste trends. Koop vooral wat jij mooi vind en bij je past.

Op het gebied van interieur zijn verschillende thema’s te bewerkstelligen.

Thema’s

Winter green: Mijn favorieten trend. Deze trend heb ik al twee jaar en voor mij blijft dit echt niet vervelen hoor. Haal buiten naar binnen. Maak je huis een soort van jungle met planten, plantjes en bloemen. Groentinten gecombineerd met houtelementen en de kleuren cognac, goud en zwart. Ik blijf fan.

Rustic denim: Binnen deze trend combineer je cognactinten met blauwtinten. Blijf wel bij hetzelfde kleurenpalet.

Rustic denim

Pomegrante chic: Dit is een combinatie van warme rood en rozetinten. Bordeauxrood of aubergine. Voor een stoere uitstraling combineer het met zwart en/of metalen materialen. Voor een chique uitstraling kan je kiezen voor gouden details in de accessoires.

Warm ethnic: Houten en aarde elementen waar de kleur okergeel, net als vorig jaar een rol speelde.

warm ethnic

Kleuren

De kleuren: Cognac, goud, zwart, groen, okergeel, bruin, petrol, oranje, rood, roze. En hiervan de warme tinten.

Overige trends

Ronde vormen, kleur, futuristische; strakke lijnen- niet te veel accessoires. Gallery wall met zowel spiegels in verschillende vormen, tropische stijl, Balinees; oftewel de Bali stijl. Combineer rotan, met hout en lichte materialen. Jaren 80. Gekleurd marmer.

❤ Annemieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *